“God mat og god service”

Shelter Ristorante Pizzeria
Bestill bord
søn. 13.10.
20:00
Vurdert som nr. 64 av 269 Restauranter i Taormina
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 12. september 2022 via mobile enheter

Vi opplevde veldig god service helt fra vi kom. Oppmerksomme kelnere. God vinanbefaling til risottoen som var veldig god.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 790elinm

Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Meget god mat. Pizza og pasta. Veldig servicevennlig personale og flott beliggenhet. Ble møtt av en trivelig servitør i trappen på vei ned til restauranten. Fikk servert prosecco i baren før maten😀

Takk, Hans-Christian ... J
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Vi sjekket tripadvisor for en bra restaurant i Taormina, og endte opp med denne siden denne var anbefalt spesifikt på grunn av glutenfrie alternativer.
Jeg og min datter bestilte biff som viste seg smakløs vurdert i forhold til hva vi ellers har smakt i Italia pluss tomatsalat (tomater+basillikum) og pommes frites. Biffen var veldig skuffende.
Min kone bestilte pasta med hummer og reker, der hummeren viste seg å være kreps pluss at hun fikk blekksprut, noe som ikke var nevnt i menyen og noe hun ikke kan fordra.
Billigste vinen var en lokal sak som kostet 22 euro. Ikke spesielt billig (vi har nå feriert i Italia i 3 uker fra Roma til Sicilia).
Eneste pluss på denne restauranten var spaghetti bolognesen som min sønn bestilte. Den var visstnok veldig god og perfekt «al dente».
Uansett, helhetinntrykket vi sitter igjen med her er at det er om å gjøre å «pushe» flest mulig folk inn på dette stedet.
Ligg unna!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Jan R
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Var på utkikk etter et sted å spise. Ble dratt inn av en ivrig servitør. Fikk umiddelbart servert et glass musserende. Bestilte forrett (som er MYE mat) Spiste tunfisk og mixed meat til hovedrett. God mat, mye mat og suveren vinanbefaling! Fair&Squere:)

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Morten P
Anmeldt 18. april 2017

Her var det hyggelig og god mat. Stort utvalg i retter. Prisen var i høyseste laget i forhold til kvalitet. Nå skal de sies at dette er midt i turiststrøket så det er vel ikke uten grunn.
Servitørene var hyggelig og var med på å skape god stemning ved bordene.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, travelmann3

Reisende som så på Shelter Ristorante Pizzeria, så også på

Taormina, Province of Messina
Taormina, Province of Messina

Har du vært i Shelter Ristorante Pizzeria? Del dine erfaringer!