Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjarmerende lite serveringssted med god mat.”
Anmeldelse av I' Girone De' Ghiotti

I' Girone De' Ghiotti
Få mat levert
Vurdert som nr. 9 av 2 790 Restauranter i Firenze
Prisklasse: USD 4 - USD 12
Omgivelser: San Giovanni
Restaurantdetaljer
Omgivelser: San Giovanni
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Vi var på jakt etter et sted å spise lunsj første dag i Firenze. Vi leste de positive anmeldelsene det hadde fått og vi bestemte oss for å prøve. Og vi ble ikke skuffet. Stedet er lite og enkelt. Men liker du å besøke restauranter hvor du ikke følger turiststrømmen er dette stedet. Maten var helt utrolig god. Vi bestilte et fat med smakebiter av skinke, ulike pølser og ost. Med rødvin og lokal øl til. Mye mat og hyggelig atmosfære. God service. Må oppleves. Takk for maten.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Jill A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 435)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 3 435 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Vi dro dit etter å ha sett andre anmeldelser. Vi ble møtt ute og tatt veldig godt vare på av vertskapet fra a til å. Vi lot sandwichen være og bestilte et brett med alt mulig. Deilig mortadella, men skinke av villsvin var aller best. Vi fikk anbefalt en vin som stod veldig godt til maten også. Siden vi ble mette delte vi en dessert med italienske kjeks. De var veldig gode og vi fikk to glass med dessertvin til. Absolutt verdt pengene.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Eirik K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi var innom for å ta en lunsj før vi skulle ta toget videre til Roma. Kjempegod, enkel og rask mat! Veldig koselig sted, spesielt om man sitter oppe i andre etasje. Anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, alexandersE8160KW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Frábær staður. Virkilega góður matur. Vænir skammtar af því ferskasta sem þú finnur á rugl góðu verði. Toppa þetta með fyrirtaks þjónustu

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ingibergurr2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2018 via mobile enheter

Stakk innom for å ta en lunsj og ble veldig imponert. Hyggelig betjening og utrolig gode sandwicher. Anbefales for de som vil ha et avbrekk fra pasta og pizza, men også for de som vil ha en god matbit.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, A462UYandreasg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på I' Girone De' Ghiotti, så også på

Firenze, Province of Florence
Firenze, Province of Florence
 

Har du vært i I' Girone De' Ghiotti? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din