Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:30
Lagre
Skip-the-Line Florence Duomo med Brunelleschi's Dome Climb
405

Bestill på forhånd
fra
USD 98,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Santa Maria del Fiore på
fra USD 98,00
Mer informasjon
fra USD 99,04
Mer informasjon
fra USD 92,79
Mer informasjon
fra USD 40,66
Mer informasjon
Anmeldelser (28 814)
Filtrer anmeldelser
28 814 resultater
Vurdering fra reisende
20 724
5 834
1 576
405
275
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20 724
5 834
1 576
405
275
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 28 814 anmeldelser
Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Helt nydelig katedral som ligger midt i sentrum. Enkelt å finne fram. Veldig mange turister utafor der. Vi var ikke på innsiden.
Mange butikker og restauranter i nærheten.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, 136hannem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2019 via mobile enheter

Var her for 4 år siden, og fikk en helt annen opplevelse den gang. Store deler av kirken var avstengt nå i 2019. Heller ikke noen sitteplasser hvis man vil sitte, se seg rundt og roe ned litt. Men det er vel for å få raskere sirkulasjon av besøkende.
Forferdelig lange køer (minst en time i august) for å komme inn. Smart av de å selge billettene FØR du stiller deg i kø for å komme inn. Hadde de blitt solgt i inngangen hadde de aldri fått solgt så mye, for ingen gidder å vente så lenge om de ikke har betalt på forhånd. Tips er å kjøpe billett på mobilen rett før du kommer inn, så har du i alle fall ikke kastet bort pengene hvis du ikke gidder å vente i evigheter.
For all del, kirka er flott, men for 18-20 euro PR pers så er det mye venting. Tårnet derimot, er vel verdt et besøk for utsikten!

Dato for opplevelse: september 2019
2  Takk, 861margretheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk byggverk. Er noe helt spesielt. Like overveldende hver gang man ser det. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Ligger midt i sentrum og er et nydelig bygg. Virkelig et syn å gå inn på plassen å bli møtt av dette bygget. Mye folk, spesielt i turist sommer perioden.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Kirken er nydelig utenpå. Ikke like imponerende inni. Tur til kuppelen anbefales. Is serveringen utenfor anbefales ellers var ikke vi heldig med matserveringen i nærheten. Flere unge musikere som spilte vakker klassisk musikk i nærheten av kirken som var med å sette stemningen om kvelden. Det er lurt å bestille billetter på forhånd, ikke alle i vårt reisefølge fikk gå opp i kuppelen da det var flere dagers venting.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, irnegro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser