Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 758)
Filtrer anmeldelser
3 758 resultater
Vurdering fra reisende
3 391
331
27
6
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 391
331
27
6
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 758 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Dette hotellet har alt et hotell skal ha og mer til. Fantastisk service fra alle ansatte, kjempe flotte rom, god beliggenhet og gratis parkering (utenfor ZTL). I tillegg til alt dette leverer de også en meget bra frokost og lett servering av mat og drikke kl 18, alt dette i romprisen. En perfekt liten oase i hektiske Firenze. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Andrea A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelDavid F, Proprietario på Hotel David, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2017

Kjære kunde,
Takk for gode ord og hilsener fra Firenze.
Gabriele Cecioni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2016

Virkelig et hyggelig hotell, der du føler deg velkommen som gjest. Svært hjelpsomme og hyggelige folk i resepsjonen, fine rom og deilig frokost. Det å ha helt gratis "happy hour" hver ettermiddag med småretter, vin og øl og snacks, er virkelig et supert tiltak for å bringe gjestene sammen og skape en hyggelig atmosfære. Veldig, veldig mye hyggeligere enn et stor og upersonlig luksushotell. Prisen er at du må bo litt utenfor sentrum, men det er det absolutt verd. Skulle gjerne vært der et par dager til.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Arne Fredrik N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelDavid F, Proprietario på Hotel David, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2016

Kjære kunde,
En stor takk og en hilsen!
Ser deg snart,
Gabriele Cecioni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2016 via mobile enheter

Bodde der ett par dager i slutten av september. Flotte store rom, god frokost, minibar og aperitiff mm på kvelden inkludert. Parkering også mulig på baksiden av hotellet. Og veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 845arneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelDavid F, Proprietario på Hotel David, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2016

God morgen fra Firenze,
Vi er glade for å ha vert deg, og vi håper å se deg snart.
hilsen,
Gabriele Cecioni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2015

Dette hotellet har alt! Det er rett og slett unikt når det gjelder service og kvalitet! Det er umulig å ikke trives. Vi nøt av luksuriøst sengetøy og ypperlig renhold. Nydelig frokost og kveldsmåltid med drikke inkludert i prisen, og dessuten ble minibaren fylt opp daglig uten ekstra kostnad. Trippelrommet hadde i tillegg egen balkong. Beliggenhetsmessig ikke helt i sentrum, men likevel i gåavstand. Hotellet anbefales og kan dessuten vise seg å være lønnsomt sammenlignet med hotell i sentrum, som ikke tilbyr de eksta godene uten at det koster. Under vår ferie i Firenze kunne prisene i sentrum sammenlignes med norske priser!

Romtips: Rommene på toppen med egen terrasse ser supre ut!
Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, annebK1324GE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelDavid F, Proprietario på Hotel David, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2015

Kjære Kunde,
Takk for at du kommer her på David!
hilsen,
Gabriele Cecioni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2014

Dette er et Hotel med sjel. Hyggelig smilende betjening, god frokost ,gratis parkering,minibar,wifi,ja her er alt du trenger. Kvalitet på alt.hyggelig hage med velsmakende gratis apertif hver kveld. 2km inn til sentrum.

Dato for oppholdet: august 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, 225karis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HDavid, Proprietario på Hotel David, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2014

Kjære kunde,
Tusen takk for dine ord!
Hilsen,
Gabriele Cecioni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser