“Overpriset dårlig mat”

Vurdert som nr. 956 av 2 935 Restauranter i Firenze
Omgivelser: San Lorenzo
Omgivelser: San Lorenzo
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Lokalet er eneste grunnen til du drar her. Anbefaler ikke å spise her. Helt latterlig høye priser for dårlig mat. Dyreste lunsjen vi hadde ila to uker på hele vestkysten av Italia. Mett ble vi heller ikke.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 893ragnhildh

Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Lokalet er flott, menyen ser bra ut, men.... elendig mat, dårlig tilbredt, sure kelnere. IKKE gå dit for å spise.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Anderstho
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Tøft lokale, men skuffende mat. Flere av rettene på menyen manglet. Det vi tilslutt bestilte var ikke spesielt godt.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Hege F
Anmeldt 26. mai 2017

Etter en lang dag på Uffizi var det tid for sen lunsj. La Menagere var anbefalt. Lokalet skuffet ikke ved første øyekast: et ombygd butikklokale, høyt under taket, flere avdelinger som bar, café og blomsterbutikk (!) - og altså restaurant. Vi satte oss rundt langbordet som gikk gjennom hele lokalet - ikke stedet for private samtaler - men tomt når vi var der.
Vår utfordring med høy matintoleranse skapte uoverstigelige problemer hos hipsterkelneren. Det endte opp med kjøkkenets improviserte tunfisk med salat. Resultatet ble matmessig katastrofalt (se bilde).
Vi bestilte også grillet laks fra standardmenyen. Tørr, grovt overstekt og salt som om den stakkars fisken kom fra Dødehavet, godt skjult under en Trumphår-inspirert såte av strimlet selleri.
I rettferdighetens navn: noe smakte godt med et bra utseende, men alt bar preg av en jålete modernisme. Prisene var blant de høyeste vi opplevde.
Gå gjerne innom for en øl og en titt på lokalet, men gå før du blir sulten.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Madesa F
Anmeldt 18. juli 2016 via mobile enheter

Dette er en kombinert cafè/restaurant. En del er cafè og den andre delen er restaurant. Jeg var her med kjæresten min på lunsj og drinker. Nydelig mat (litt små porsjoner) og fantastiske drinker. Absolutt verdt et besøk, men pass på lommeboken. La Menagere ligger midt i hjertet av Firenze så prisklassen er det den er. Interiøret er også meget kult.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, IneE23

Reisende som så på La Ménagère, så også på

Firenze, Province of Florence

Har du vært i La Ménagère? Del dine erfaringer!