“IKKE LA DERE LURE”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Altfor dårlig! Utrolig dårlig mat, elendig service, maten var på størrelse med forretter. Flere feilserveringer, store speil mellom maten. En av oss fikk aldri maten. Vi klaget på størrelsen og fikk samme servering på større fat. Mindreårig bestilte alkoholfri drink, fikk med alkohol. Seriøst verste restauranten vi har spist på. Attpåtil skulle de ha oss til å gi de tips og betale for retten vi ikke fikk, etter vi hadde sagt ifra.

Takk, sarastikholmen

Anmeldt 12. mai 2022 via mobile enheter

Styr unna, om ikke du har reist til Italia for å gjenoppleve Pizza Grandiosa slik den var på midten av 90-tallet! Eneste som holdt forventet nivå var Heinz sine porsjonspakker med majones og ketchup!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, nilstoreh
Anmeldt 15. september 2019

Alt vi spiste (pizza, pasta carbonara, risotto) smakte ikke godt. Jeg smakte bare risotto, og orket ikke spise mer.
Turistfelle delux, anbefaler å gå forbi!

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Dorte E
Anmeldt 8. august 2016 via mobile enheter

Vi var 2 voksne og et barn på 10 måneder. Vi fant oss et bord, og bestilte mat og drikke. Drikken kom ikke, maten tok litt tid, da måtte vi spør etter drikken vi hadde bestilt. Da så det ut som han tok ny bestilling, noe vi stoppet.

Barnevognen ble vi bedt om å flytte minst 6-8 ganger, kjente meg lei på slutten.

Pizzaen var helt ok, ikke dårlig, ikke noen wow følelse heller.

Velger nok annerledes ved en eventuell neste gang.

Dato for besøk: august 2016
Takk, StianTorland
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Vi spiste der i dag, fikk FORFERDELIG MAT (fra boks?) og elendig service. Største turistfella vi har vært borti. Virkelig dårlig. Hold ut og gå noe ekstra meter fra tårnet, det vil du ikke angre på!

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, Karl G

Reisende som så på Antica Trattoria Antonietta, så også på

Har du vært i Antica Trattoria Antonietta? Del dine erfaringer!