Lagre
Pisa all inclusive: Baptistery, katedral og skjeve tårn guidet tur

Bestill på forhånd

fra USD 18,16
fra USD 17,06
fra USD 93,55
Anmeldt 10. mai 2022

Det skjeve tårnet var virkelig skjevt ;) Vi var i Pisa tidlig formiddag og det var lite turister. Når vi var klar for tilbaketuren i 13 tiden var det atskilligere fler folk, så det lønner seg å være tidlig ute.

Dette var en helt grei opplevelse, man har jo alltid hørt om dette tårnet. Men i grunn ikke noe å hige etter altså.

Dato for opplevelse: april 2022
1  Takk, HegeNilsen
Anmeldt 26. september 2021 via mobile enheter

Fint å se det berømte tårnet som ligger vakkert til ved siden av katedralen. Likefullt er det en turistmagnet som tiltrekker seg de store masser, gateselgere og suvenirbutikker. Restaurantene er også dyrere her enn inn i selve Pisa by, som forøvrig er både sjarmerende og severdig.

Dato for opplevelse: september 2021
1  Takk, henningsol
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Enda en steinhaug, dog noe skrivere enn mye annet. Greit å få med seg om man er i området.
I dåpskirken på samme område bør du få med deg ekko og kun 3 tonearter. Dette skjer kl 14.30 og det anbefales at du er innafor døren 5 min før. En helt magisk opplevelse. Noe annet i dette området er det vel egentlig ikke noe å skrive om.
Om du vil opp i piza tårn, sørg for å bestille billetter på forhånd.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, 636TomL
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Det skjeve tårn i Pisa er alltid en fin attraksjon. Tusenvis av mennesker på en veldig varm dag. Men vi fikk jo tatt våre bilder i kampen for å rette opptårnet

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Terje J
Anmeldt 20. juni 2019

Er man i dette området bør man legge turen innom det skjeve tårn i Pisa. Det gir et bedre perpektiv på størrelsen og skjevheten av tårnet enn fra bilder. Et stprt pluss at det er gratis og entre området som også inneholder Duome di Pisa.

Dato for opplevelse: juni 2019
3  Takk, 197nor