Jan F
Anmeldelse av Hotel Pisa Tower
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. jan. 2018
Dato for oppholdet: januar 2018
Romtips: Rom i annekset er nok betydelig mer stille, men vi sov godt i rom ut mot gaten.
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Flyplasstransport
1.1 km fra Hotel Pisa Tower
Se flere hoteller i Pisa
Anmeldt 10. oktober 2017

Koselig atmosfære i ett lite hotell i en klassisk italiensk liten bygård. Fint oppusset i trivelig standard. Gode senger og veldig serviceinstilt betjening. Speielt koselig frokostsal med muligheter for å spise frokost i en fint opparbeidet hage.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, Inge M
Anmeldt 27. juli 2017

Hotell med fantastisk takterrasse med utsikt rett på det skjeve tårn. Hotellet bærer preg av fordums glans. Vi bodde på et trist HC rom, bra HC bad, men rommet var ikke rent. Frokosten var elendig. Det som var bra, beliggenhet og takterrasse.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, AnneG94
Anmeldt 5. juli 2017

Flott gammel typisk italiensk bygning. Relativt nyoppusset. Flotte rom, i alle fall i 1. etasje. Høyt under taket og fin himmelseng. Veldig hyggelig betjening. God frokost. Tilbringertjeneste til og fra flyplassen.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, IngeMauseth
Anmeldt 1. oktober 2016 via mobile enheter

Et godt utgangspunkt for å oppleve Pisa. Vi hadde totalt to overnattinger i løpet av vårt opphold i Italia. Det første i annekset som ligger rett ved siden av det skjeve tårn, et kvartal unna hotellet. Vi ble fulgt dit av en piccolo. Siste natten hadde vi i hovedhotellet. Begge steder var pent oppusset i 2013 og hadde meget sjarmerende bakhager. Frokost på hotellet kunne inntas på terrassen i hovedhotellet med utsyn over hagen og fontenen. Godt renhold begge steder, men noe lytt. En meget enkel frokost trekker totalopplevelsen noe ned.

Dato for oppholdet: oktober 2016
1  Takk, Hiped
Anmeldt 14. mars 2016 via mobile enheter

Flott gammel bygning rett ved Pisa tårnet.
Store rom, med god tak høyde
Lekker hage.
Litt trang frokostsal, med greit mat.
Trivelig terrasse for et glass vin på kvelden.

Gruppen på 14 ble delt i to, noen bodde i annekset. De hadde det fint, men litt langt til frokost. Usikker på om dette var pga oppussing eller normal.

Et romantisk gammelt hotell for voksne,

Dato for oppholdet: mars 2016
Takk, May-Tove