Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Zermatt

Koselig liten fjelllandsby i de sveitsiske alper rett ved matterhorn,utrolig fine bakker,du trenger... les mer

Anmeldt 7. mars 2020
GeirL68
via mobile enheter
Ski

Skianlegget i Zermatt har fantastisk bredde i sitt tilbud. Fra store offpist muligheter til... les mer

Anmeldt 17. mars 2019
472kjetilf
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 091 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Zermatt
fra USD 173,89
Mer informasjon
fra USD 311,53
Mer informasjon
fra USD 107,11
Mer informasjon
fra USD 360,19
Mer informasjon
Anmeldelser (1 091)
Filtrer anmeldelser
1 091 resultater
Vurdering fra reisende
834
169
39
20
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
834
169
39
20
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 091 anmeldelser
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Koselig liten fjelllandsby i de sveitsiske alper rett ved matterhorn,utrolig fine bakker,du trenger mange dager på å bli kjent i alpinanlegget.ingen biler,ingen forurensning.ikke imponert over sveitsisk mat,det er overvurdert og ostefondue skal du få gratis av meg,det koster skjorta å dra hit men det er værdt hver eneste krone aberet er att det er ingen steder i den norske fjellheimen som duger etter dette,har værdt her 2 ganger og skal garantert reise hit flere ganger

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, GeirL68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zermatt_Bergbahnen, Manager på Zermatt-Matterhorn Ski Paradise, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020
Google-oversetting

Thank you so much for your visit - we hope to welcome you soon back in Zermatt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Skianlegget i Zermatt har fantastisk bredde i sitt tilbud. Fra store offpist muligheter til preppede stuegulv for de som ikke er då øvede. Heissystemene er topp moderene og effektive.
Høyden gjør at en alltid finner tørr snø.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, 472kjetilf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2017 via mobile enheter

Zermatt er bare fantastisk. Her finnes alt fra fantastiske løyper, offpiste og breer til stjernerestauranter. Hold deg inne med bankforbindelsen din og nyt livet. Dette er strålende, men langt fra rimelig!

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, Roffie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2017 via mobile enheter

Var der fire dager i påsken 2017. Hadde flaks med været og da får en maksimalt ut av alpinanlegget. Heisene fungerte bra. Øverste gondol var stengt i to dager pga fare for isras fra breen. Helhetsinntrykket trekkes ned ved at mat og drikke er for dyrt. På den italienske siden kostet det 40% mindre, og maten var like god. Spørs om ikke mange derfor unngår å spise lunsj på sveitsisk side.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, Espsim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2017 via mobile enheter

Etter å ha opplevd de mange skisteder i alpene har vi definitivt funnet vår favoritt. Neste år blir det med hele familien og vi kommer til å reise her hvert år fremover.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, torf577
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser