“Velg noe annet”

La Luna Restaurante Bar
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i La Florida
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 10. april 2024

Grei meny, vi spiste fisk. Den var god, men potetene var våte inni, også fikk vi amerikansk frossenblanding! Det går ikke. Desserten glemte de.
Atmosfæren bar preg av fyll. Vi fikk ikke sitte fred.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Elin G

Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk service hos Irene på La Luna.
Maten er magisk og stemningen på topp.
Et veldig bra valg for å spise en god middag i gode venners lag❤️

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Lasse H
Anmeldt 19. april 2023 via mobile enheter

Det ble et fantastisk vellykket måltid for oss fire i kveld: fiskesuppe til forrett, torsk som hovedrett og creme brulee til dessert. Alt svært velsmakende!
I tillegg var det hyggelig betjening. Denne restauranten bør de som har mulighet besøke.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Explorer32000487217
Anmeldt 31. januar 2023 via mobile enheter

Utrolig skuffende aften . Startet med en grei fiskesuppe men ellers så hva hovedrett en skuffelse for alle. Biff kan de iallefall ikke steke .det gjør jeg bedre selv .spareribs hva tørt ingen saus kun litt smørt på . Poteter hva ihjelstekt mer eller mindre brent skulle være med italiensk salat fikk litt kinakål. Biff ble bestilt medium og ble servert rå . Ble sendt ut etter 3 min kom den ut igjen helt lik . Så grunnen til det ikke ble totalslakt hva grei fiskesuppe

Dato for besøk: januar 2023
Takk, j0art
Anmeldt 17. desember 2022 via mobile enheter

Skuffende … vi var der ofte å spiste lunsj før pandemien, da var omelett vår favoritt. Etter en lang gåtur gledet vi oss til pause og det vi husket som favoritt omeletten …omeletten «fløt» (var ikke gjennomstekt )
Klasket sammen med en skive ost og en skive skinke. (Terningkast 1)
Blir nok vår siste omelett her…
Den andre omeletten var grei (terningkast 3)
Var ingen servitør på plass under måltidet, så vi valgte å spise det vi kunne, ellers var den sendt ut!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, 982winniee

Reisende som så på La Luna Restaurante Bar, så også på

Playa Flamenca, Orihuela
Playa Flamenca, Orihuela

Har du vært i La Luna Restaurante Bar? Del dine erfaringer!