Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Her en må alltid oppsøke Hard Rock”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Få mat levert
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 607 av 4 541 Restauranter i Amsterdam
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 24
Kjøkken: Amerikansk, Bar, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Når jeg besøker storbyer har jeg en slik bare MÅ oppleve Hard Rock Cafe, noen er bra og ander sån passe, denne er meget bra og har en hyggelig betjening. Jeg ville ikke vente på bord i resturant dermed kunne jeg gå i baren og bestille de samme retter som i resturant. Meget hyggelig bartender og trives meget godt her. God mat som alltid på Hard Rock.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, steinhugoheske
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRock A, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your review
We are glad to hear your comments about your latest visit at our restaurant and hope to welcome you again very soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8 876)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 8 876 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Gode burgere og kult for ungdommene i familien. Men bråkete og ikke lett å føre en samtale. Treig service og litt misforståelser m bestillingen. Antagelig fordi musikken var så høy at servitøren ikke fikk helt med seg hva vi sa. Stressende atmosfære og servitørene virket stresset der de sprang rundt. Men sikkert bra for de som liker dette konseptet.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Trude2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRock A, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for sharing your experience and taking the time to write a review.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

vi nøt smakfull mat, nydelig dessert og gode drinker. Vi fikk vindusplass rett ved kanalene noe som var veldig hyggelig, anbefales.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Annhelen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRock A, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your review.
We are glad to hear your comments about your latest visit at our restaurant and hope to welcome you again very soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet trekker opp for en ellers ordinær Hard Rock Cafe! Det føles ut som har du vært på en så har du vært på alle! Men kan absolutt anbefales hvis man ikke har vært der før!

Dato for besøk: september 2018
Takk, lindisv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRock A, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018
Google-oversetting

Thank you for sharing your experience and taking the time to write a review.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Vi var her og spiste første dagen i Amsterdam . Det var god mat, veggene var prydet av kunst og mye god musikk. Dessverre var musikken til tider veldig høy, men en hørte hverandre snakke. Stort lokale og plass til mange.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, schengscheng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRock A, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Thanks for stopping in and hanging out with us!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din