Vi var en vennegjeng på 3 jenter som hadde lyst på biff. Jeg og en av mine venninner bestilte en biff hver som var medium stekt, mens hun siste bestilte en medium-rå. Som tilbehør hadde jeg stekt sopp og peppersaus.
For det første smakte alt akkurat det samme! Kjente ikke forskjell i smak på soppen og biffen, noe som var veldig skuffende.. For det andre var biffen min så utrolig seig og inneholdt store fettbiter, så 1/3 av biffen var uspiselig.
Venninnen min som bestilte medium-rå, fikk en biff som var mer stekt enn oss som hadde medium. Hun klagde til kelneren og sa at den var alt for godt stekt, da kelneren begynte å kverrulere og fortelle at den var slik hun hadde bedt om. Venninnen min forklarte at hennes var overstekt, og ikke inærheten av medium-rå, hvor kelneren tilslutt ble oppgitt, forklarte igjen at hun tok feil, og gikk..
Samtidig på nabobordet satt en guttegjeng hvor en person også hadde bestilt en biff. Han klagde gjentatte ganger over at biffen inneholdt alt for mye fett og at den var uspiselig. Samme kelner begynte å kverrulere med han også, men etter de nektet å betale, «godtok» tilslutt kelneren at biffen var dårlig og tok den med seg til kjøkkenet.
På et bord rett bak oss satt det en kelner og brettet servietter og gjorde klart bestill (sikkert til dagen etter/samme kveld) noe som var utrolig forstyrrende og uprofesjonelt. Dette var flere timer før resturanten stengte..
Det ble ingen tips for å si det sånn. Skal aldri dit igjen.