Serhatxo
Oslo
4,0 av 5 boblerAnmeldt 1. juni 2023
Dato for oppholdet: mai 2023
Hotel Manager, General ManagerPark Inn by Radisson Amsterdam City West, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. juni 2023
Dear Serhatxo,

Thank you very much for having taken the time to share this lovely review following your recent stay with us at the Park Inn by Radisson Amsterdam City West. I am pleased you liked our convention location, close to Sloterdijk station where you can take public transport to either the city centre, the airport or different parts of The Netherlands. I'm pleased that our front desk manager was able to resolve the issue you encountered at check-in quickly and to your satisfaction. I greatly appreciate your recommendation and hope to have the opportunity to welcome you back soon.

W: radissonhotels.com/en-us/hotels/park-inn-amsterdam-city

**Please contact us for our exclusive rates and offers that only apply to guests who book directly. We are happy to assist you with any special room requests or requirements you might have.**
3.8 km fra Park Inn by Radisson Amsterdam City West
  • Skyscanner.com
4.9 km fra Park Inn by Radisson Amsterdam City West
Se flere hoteller i Amsterdam
Anmeldt 8. mai 2023

Fint hotell,med rolig atmosfære. God frokost med godt utvalg av brød , korn og pålegg. Fine rom. Kommer gjerne tilbake. Kort vei til togstasjonen hvor det er bare ett stopp unna Amsterdam sentralstasjon.

Dato for oppholdet: mai 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, bhegge727760
Hotel Manager, General Manager på Park Inn by Radisson Amsterdam City West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2023

Greetings from Amsterdam,

Thank you very much for your generous review following your stay at the Park Inn by Radisson Amsterdam City West and for sharing it on this platform. I am delighted to see that the quiet atmosphere, our convenient location near Sloterdijk station and the delicious and varied breakfast made for a wonderful experience. We appreciate you chose our hotel during your visit to Amsterdam. Please do not hesitate to contact us directly if you would like any assistance with your next reservation! Until next time.

Anmeldt 24. april 2023

Helt greit Hotel med gode kommunikasjons forbindelser . 5 min til sentrum med tog fra stasjon med 5 min gangtid til hotell grei frokost og god middag med dessert.
Inn og utsjekk utføres på terminal og dette fungerte utmerket.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, estang726389
Hotel Manager, General Manager på Park Inn by Radisson Amsterdam City West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2023

Greetings from Amsterdam,

Thank you for choosing to stay at the Park Inn by Radisson Amsterdam City West. I am pleased to hear that you enjoyed our convenient location, close to Sloterdijk station, where direct trains leave for Amsterdam city centre. I am delighted you appreciated our self-service terminals, which allow you to check in and out quickly, and the delicious food we serve. Thank you for your feedback, and I look forward to the opportunity to welcome you again when your travel plans take you back to Amsterdam.

Anmeldt 5. august 2019

Bra Hotell med bra Rom med godt inneklima,Gode senger og bra bad , god utsikt bra renhold ,stille og rolig sted og ikke noe bråk om natten .trygg parkering i låst parkeringshus.. negativt :Frokost er ikke med i prisen og det var depositum på 50 euro pr.rom selv om de var betalt ved bestilling.

Takk, grosho565799
Anmeldt 24. juli 2019

Flott hotell, god plassering. Eneste som var negativt var frokosten som kunne forbedres. Lite utvalg og treg påfylling. Junior suiten var stor og fin, men like god kvalitet som de mindre rommene. Eneste forskjellen var badekar og størrelse.

Takk, torandre2019
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Hadde bestilt juniorsuite for tre. Da vi ankom hotellet ca kl 21 var det bare en dobbeltseng. Gav beskjed om at vi manglet seng. Vi gikk ut og spiste sen middag. Da vi kom tilbake etter to timer var sengen ennå ikke på plass. Måtte ned i resepsjonen og be dem om å levere den. Kom etter ca 15 min da. Kl var da over 23 og jeg og ungene var trøtte og slitne etter en lang dag.
Skulle stelle oss, der var det bare hånkle til 2stk. (var heller ingen tøfler og kun 2 morgenkåpe, ikke så farlig, men litt kjipt likevel, om vi skulle vært nede i spaavd.) ok vasket. Litt gris ved døren på badet. Dokost kunne vært der, litt greit og vaske litt før neste skal på do. Samt påfyll av shampo, selv om det var dispenser i dusjen. Hårføner var elendig. Kun kald luft. Vil si den ikke virket. Synes sengene var litt harde og hodeputene var store og tykke. Seng nr 3 var myk og god. Hadde rom i andre etg. Spør gjerne om rom litt høyere oppe om du vil se noe. Vår juniorsuiteutsikt var rett inn i et parkeringshus. Og i enden. Litt skuffet. Men hotelplassering var topp i henhold til transport. 6 min med tog til Amsterdam Centraal. Kommer mulig igjen.

Tomt kjøleskap på rommet veldig bra.

2  Takk, 110helenek