“Sjarmerende lunsjplass”

Vurdert som nr. 78 av 6 179 Restauranter i Amsterdam
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. mai 2024 via mobile enheter

Vi skjønte at dette var et populært sted da vi måtte stå i kø for å få bord. Koselige servitører tok imot oss og oppvartet oss med sjarm. Maten var god og smakfull.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, LightPacker56390

Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Spiste nyyyydelig frokost her. Mye å velge i, flere vegetaralternativer, store posjoner, og smakfull mat. Delikat og kjempegod frokost! Masse utvalg i drikke, og fantastisk ferskpresset juice og hjemmelaget iste. Svært god service, og trivelige servitører. Koselig, men trangt lokale.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, marik730
danielpost1, General Manager på Greenwoods Singel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2019

Anmeldt 4. juni 2019

Vi spiste en nydelig frokost ! Meget godt hjemmelaget brød, nydelig posjerte egg med al tilbehøret man måtte ønske . Hyggelig og effektive servitører. Flott atmosfære. Ren og frisk toalett

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Norum01
danielpost1, General Manager på Greenwoods Singel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2019

Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Vi har spist fantastisk frokost her i to dager! Nydelig mat og hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 100anette_
danielpost1, General Manager på Greenwoods Singel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2019

Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Vi ramlet tilfeldigvis over denne koselige kaféen. Så etterpå at den hadde gode anbefalinger på trip adviser og det kan jeg bekrefte.
Kan virkelig anbefale et besøk her.
Deilig mat. Masse godt på menyen. Og betjeningen var hyggelig, og effektiv. Håper vi rekker et besøk nr 2 i løpet av helgen, for det var masse her jeg kunne tenkt meg å spise.

Takk, lindasT2552MI
danielpost1, General Manager på Greenwoods Singel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Reisende som så på Greenwoods Singel, så også på

Amsterdam, Noord-Holland

Har du vært i Greenwoods Singel? Del dine erfaringer!