Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:00
Amsterdam klassisk båtcruise med liveguide, drinker og ost
28 944

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Flagship Amsterdam på
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (62 357)
Filtrer anmeldelser
62 357 resultater
Vurdering fra reisende
59 073
2 233
538
256
257
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59 073
2 233
538
256
257
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 62 357 anmeldelser
Anmeldt 20. juni 2023 via mobile enheter

Frábær skemmtun, fór með strákinn sem skemmti sér konungslega.
Bella og Joris voru alveg til fyrirmyndar.
Kem aftur með strákinn að ári þegar hann verður 25 ára.

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, Jonasbrown
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelige guider med artige historier om Amsterdam underveis på turen. Kveldscruise var helt supert😄Lønner seg å gå på ved Anne Franks hus. Der er det mye færre folk

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, riner2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

Jeg elsket turen mye og se på oh god historie
Og fantastisk by perfekt for 1 person eller flere
Ikke sp dyr for sp mye drikke du vil og fantastisk tur 32€ all inklusiv

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, 135marilenas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Veldi fin båttur! Særs hyggelig betjening. God ost og vin så mye du vil ha 😉 vi fikk i tillegg litt historie om Amsterdam/kanaler. Formulert med en humoristisk vri 😉

Takk, oddruna2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2023 via mobile enheter

Alle tiders kanaltur med supert crew!! Man tenker gjerne «nei, ikke enda en turistfelle», men dette ville vi absolutt ikke vært foruten. Det var deilig å sette seg ned i båten 1 times tid, i nydelig vårvær! Utrolig flinke guider som prata meget godt engelsk. Tipp topp! 👍🏼😃

Takk, Andrea B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GabrielaCustomerCare, Guest Relations Manager på Flagship Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2023
Google-oversetting

Hey there,

Thank you so much for your kindness, we're stoked to read your fantastic review!

It was a pleasure to have you on our boat tour in Amsterdam, and we'd love to see you back soon!

Warm regards,

Gabriela - Head Operations Customer Care, Flagship Amsterdam 

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser