“Blannet opplevelse”

Få mat levert
Vurdert som nr. 164 av 6 361 Restauranter i Amsterdam
Kjøkken: Indisk
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 14. april 2024 via mobile enheter

Veldig god mat!
Dårlig service og litt småfrekke og lite i møtekommende kelnere . De glemte å komme med forfriskninger når vi ba om mere drikke . Det var litt uvant lang ventetid .

Dato for besøk: april 2024
Takk, Magne T

Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

God mat, mye mat og super service. Pluss for gratis påfyll av drikke. Kommer gjerne tilbake ved en annen anledning.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 929meretel
Anmeldt 1. mars 2019 via mobile enheter

Prisen ligger på rundt 18-20€ for rettene.
Utrolig god mat! Fin atmosfære.
Kelneren var kjempe høflig og behjelpelig med hva rettene inneholder.
Bare positivt. Skal jeg til Amsterdam igjen så drar jeg tilbake.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, renearnesen
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Jeg har i Amsterdam i forbindelse med jobb og vi 3 venner gikk ut. Vi fant gode anmelder av dette resturent og vi gikk ditt for å spise. Når vi kom inn så var resturent fullt så denne fyren sa at vi må vente 10 minutter. Vi sittet ned og begynte å se på menyen. Når vi spurte om vi kan bestille maten nå så sa han at først vi Må sitte på bordet for vi kan bestille. Greit nok. Men etter hvert sa han hva skal dere spise , så bestilte vi forskjellige ting siden vi var ikke så sultne uten å bestille noe hoved rett. Da ble han rett og slett rasende og sa at dere kan gå jeg GIR IKKE BOR for små bestillinger. Jeg ble rett og slett sjokkert og maten var da ikke første prioritert lenger. Kommer aldri til p anbefale dette spise stedet til noen etter denne opplevelsen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Abbas_syed
Anmeldt 21. juni 2018 via mobile enheter

Har vært her 3 ganger - har vært like bra hver gang! Fantastisk mat og ypperlig service! Kommer tilbake så snart muligheten byr seg igjen.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 137knutc

Reisende som så på Koh-i-Noor, så også på

Har du vært i Koh-i-Noor? Del dine erfaringer!