Amsterdam Super Saver: Inngangsbillett til Van Gogh-museet og et timelangt kanalcruise
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve The Rijksmuseum på
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Her kan man bruke mange dager! Vi rakk likevel det meste på en dag. Desverre tok vi en pause på kafeen. Den var utrolig ueffektiv og vi kastet bort over en time på et kakestykke. Anbefales ikke. Men resten av museet var fantastisk. Bygningen i seg selv er verd et studium, rett og slett vakker. Den eneste utstillingen som skuffet, var 3. etasje viet 1900-2000. Det må da være produsert vakker kunst i den perioden også? Fra 1100-1900 var det et enormt utvalg av spennende maleri, tegninger, møbler, bruksgjenstander og pyntegjenstander. Ansatte var hjelpsomme og hyggelige. Appen til museet burde ha leseinnstilling, istedet for at man måtte høre på det som ble fortalt. Da sparer man tid og unngår at folk som ikke har øreplugger spiller høyt. Jeg lærte mye og må nok komme tilbake.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, kirstenjunin
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Anbefaler å bruke med tid enn planlagt da det er mye å oppleve. Kan være mye folk til tider. Er mulighet for mat og drikke på innsiden

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, rlovsta
Anmeldt 12. september 2018

Et must for ditt besøk i Amsterdam, enten du liker kunst eller ikke. De største hollandske malere er presentert her og "Nattevakten" er kronen på verket. Du vil bli overrasket over at ikke flere av kunstnerne der er mer kjent.for oss enn de er. Gode presentasjoner i barokke omgivelser hvor gedigne barokkskap danner en ramme om det hele.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Tom Nickelsen G
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Veldig fin gjennomgang av nederlandsk billedkunst opp mot moderne tider, med rembrandts nattevakt som naturlig senter. Dersom rembrandt, atrer rembrandt og alt som påvirket ham er helt oppi di gate er dette perfekt, er paletten litt bredere finnes det bedre alternstiver i samme kvartal. Men uansett verdt et besøk, om ikke annet så bare for nattevakten.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ThomasO2339
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Mye folk, men museumet er også stort. Helt greit, men anbefaler at barna er 10 eller mer for at dette skal være interessant.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, ramnathfalcha