Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve The Rijksmuseum på
Anmeldt 23. februar 2022 via mobile enheter

Å ha med barn på museum er ikke alltid like lett, men her fikk det over all forventning. De har et opplegg hvor barna kan løse gåter og komme frem til et løseord. Tar bare en time. Beste løsningen jeg har sett på lenge, forutsatt at foreldre simultanoversetter fra engelsk.

Og så får du med deg litt selv også, mens du løper fra rom til rom…

Dato for opplevelse: februar 2022
Takk, DR_Hjertegod
Anmeldt 8. november 2021

Helt greit museum med gamle ting, har nå vært der og trenger ikke dra dit igjen neste gang jeg er i Amsterdam.

Dato for opplevelse: november 2021
1  Takk, espens954
Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

Stort, fint, godt rigga alt sammen. Flott museum. Det er lett å finne fram, ikke for mye mennesker da vi var der så vi kunne enkelt studere det vi ønsket å de nærmere på. I tillegg er det en fin kafé/restaurant man kan ta en stopp på underveis.

Dato for opplevelse: januar 2020
2  Takk, Rannveig S
Anmeldt 6. januar 2020

Masse fint å se her, nyttig info om alt vi ønsket å se. Flott å se alt som det har vært her i byen A

Dato for opplevelse: april 2019
2  Takk, Ultra28
Anmeldt 17. desember 2019 via mobile enheter

Et flott og interessant museum. Vel verdt et besøk når man er i Amsterdam. Her kan man gå i mange timer!

Dato for opplevelse: desember 2019
2  Takk, 101anineb