Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Amsterdam
Publiser
Innboks
Søk
Åpen i dag: 09:00 - 22:00
  
Google
Ulike måter å oppleve Anne Franks hus på
fra USD 28,99
Mer informasjon
fra USD 18,19
Mer informasjon
fra USD 93,22
Mer informasjon
fra USD 36,38
Mer informasjon
Anmeldelser (60 535)
Filtrer anmeldelser
60 535 resultater
Vurdering fra reisende
41 216
13 269
4 054
1 181
815
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41 216
13 269
4 054
1 181
815
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 60 535 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2019

Med all respekt for skjebnen, historien rundt Anne Frank og hennes familie og ikke minst jødeforfølgelsenes tragiske realitet, er denne attraksjonen mest utbytterik for spesielt interesserte. Det er mest for dem som har lest og har et forhold til Anne Franks dagbok. For disse er det derfor et spesielt sterkt og viktig minnesmerke.

Det er svært mange andre museum og historiske adresser, også i Amsterdam, som trolig vil kunne gi oss en større innsikt og kunnskap om jødeforfølgelsen, uten lang slitsom venting, kø og forstyrrelelser. Mange av de besøkende virker å besøke stedet uten respekt/kjennskap og genuin interesse, men bare fordi at mange «andre» gjør det, at det er et populært «been there»-sted.

Kort sagt, det er ikke verdt å bruke masse tid, penger og frustrasjon, dersom motivasjon og bakgrunnskunnskapen ikke er tilstede. OM du likevel vil besøke «attraksjonen», dette er ikke et «drop in» sted! Planlegg besøket, bestill adgangsbillett i god tid!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Falckeredet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Fantastisk, rørende, og lærerikt besøk. De hadde gjort en feil slik at vi hadde fått kjøpt billetter som egentlig ikke eksisterte, men de oppdaget feilen fort og sendte mail med alternativt opplegg. På den måten gikk vi glipp av forhåndsprogrammet på 30 minutter, men fikk slippe inn på museet litt senere på dagen i forhold til hva vi bestilte på nett. Fleksibelt og profesjonelt oppordnet! Og med veldig god audioguide underveis var det ikke noe problem å besøke museet uten introduksjonsprogrammet.
Du får slippe inn i hele det skjulte annekset utenom loftet, og det er masse videoklipp og historier underveis, så hele ruten er spennende. Spesielt klippene der Annes far snakker om tiden før, under og etter er svært rørende. På Annes soverom henger også mange av bildene og avisutklippene hun hengte opp i løpet av tiden i skjul, og bokhylla foran den skjulte døra er den opprinnelige hylla. Dette var så absolutt et av høydepunktene med Amsterdamturen! Husk å bestill billetter et par måneder på forhånd om du skal dit i høysesong!!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, marik730
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Anneliese Marie Frank -hennes historie bør være allmennkunnskap, og huset hun og familie og venner bodde i, utgjør et sterkt minnesmerke over jødenes og andre verdenskrigs historie. Ufattelig å tenke på at de bodde der i to år, uten muligheter for å gå utenfor, med lite eller ingen kjennskap til hvordan det sto til med familie, venner, klassekamerater og naboer..

Viten om hennes triste skjebne, gjorde besøket ekstra sterkt.

Husk å bestille billetter online i forkant.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Carla D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Flott museum som gir et greit inntrykk av hvordan livet i skjulestedet var for familien Frank. Selv om dette er en turisfelle er det vel verdt å avlegge stedet et besøk.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, John_Moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2019

Dette må bare oppleves. Må bestille billetter på forhånd.
Et stille museum selv om det er mange mennesker der. Godt lagt opp.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, andrehaeraas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser