Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Private Amsterdam Red Light District tour inkludert sex museum
14

Bestill på forhånd
fra
USD 104,90
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Red Light District på
fra USD 104,90
Mer informasjon
fra USD 94,86
Mer informasjon
fra USD 37,38
Mer informasjon
fra USD 25,44
Mer informasjon
Anmeldelser (31 709)
Filtrer anmeldelser
31 709 resultater
Vurdering fra reisende
10 543
10 870
7 281
1 794
1 221
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10 543
10 870
7 281
1 794
1 221
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 31 709 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde i Manneken Straat og gikk forbi flere ganger. Veldig spesielt for oss norske. Fikk personlig en ekkel og trist følelse.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Ellen416
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Spesielt å se alt som er tilgjengelig for kjøp. Morsom erfaring å ha gått gjennom området. Anbefaler å dra på et museum som ligger i området.

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, rlovsta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Man må selvfølgelig innom dette distriktet for å oppleve den liberale kulturen. Her har du alt + lott mer, slik du forventer at det er når du er i Amsterdam

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, renemsamdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Det var svært spesielt for meg fra Norge å se den lovlige prostitusjonen som foregikk. Du kunne gå rundt om kring og velge deg ut en dame du ville titte nærmere på, til og med kjøpe til å utføre seksuelle handlinger av alle slags slag. Hasjlukt over det hele, mye folk og spesiell stemning. Ble trist av å se de stakkars kvinnene selge seg selv.

Dato for opplevelse: oktober 2017
1  Takk, schengscheng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Red light district er kjent for festing og prostitusjon, men det finnes også mye museumer og butikker i området. Lukten av ulike former for marijuana ligger tung i enkelte områder og blandes tidvis med intens urinlukt. Det er en opplevelse, ville ikke tatt med mine barn dit før de var av en viss alder og det skjer så mye rundt deg at det går litt i spinn.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Surkeluggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser