Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Private Amsterdam Red Light District tour inkludert sex museum
12

Bestill på forhånd
fra
USD 99,72
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Red Light District på
fra USD 99,72
Mer informasjon
fra USD 21,16
Mer informasjon
fra USD 31,77
Mer informasjon
fra USD 90,17
Mer informasjon
Anmeldelser (31 664)
Filtrer anmeldelser
31 664 resultater
Vurdering fra reisende
10 530
10 858
7 268
1 789
1 219
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10 530
10 858
7 268
1 789
1 219
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 31 664 anmeldelser
Anmeldt 29. mars 2020 via mobile enheter

Helt ok, greit å vært innom her første gang man besøker Amsterdam (dette er så hypet opp). Når man har vært her en gang følte jeg det var nok. Utbredt hasjlukt i hele området trakk hele opplevelsen ned..

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, anchalr2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. november 2019 via mobile enheter

Vi var bortom gaten for å se av nysgjerrighet hvordan dette var. Greit å ha vært der, men det er nok litt oppskrytt. Jeg hadde klart meg uten. Så også flere turister som hadde med seg barn dit på kveldstid, det vil jeg anbefale at folk ikke gjør.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, Viccibol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2019

Det var nok ei merkelig skue, første gangen vi ruslet gjennom hovedgaten på vei til jernbanestasjonen på en ettermiddag.. Her satt damene enkeltvis, hver for seg i en type "utstillingsvindu i lett påkledning - noen på stol med bord, blomster og tekopp :) Vel, hos de fleste av dem savnet jeg skilt at det var "salg"! - Ikke mye å skryte, eller blir varm i trøyen av - spørs om det er andre damer som sitter i vinduene seinere på kvelden? :) (på besøk i Holland et år før)

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Axel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Et må-se sted når du er i Amsterdam. Litt morsomt ved første øyekast, Men ved nærmere ettertanke kan jeg ikke skjønne meg på hvorfor vakre kvinner må stå og by seg frem på den måten.. egentlig bare trist..

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Plantsarecool
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Interessant, spennende og annerledes. Yrende folkeliv med mange fine barer, cafeer og restauranter. Verdt et besøk på både dagtid og kveldstid.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, martelyngra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser