Flott cruise med 4-retters inkl vin. Nydelig mat og fantastisk service. 2.5 time gikk fort i romantisk kanalcruise under lightfestival. Kan virkelig anbefales
1 times kanalcruise anbefales! Audioguide på 19 språk, og mye informasjon om byens historie og områder.
Kanal cruise anbefales på det sterkeste. Man lærer det nødvendigste om kanalene og om husene rundt. Vi valgte cruise med middag, og det var utrolig godt. Man sitter i en fullstappet båt, men de var flinke til å ha sitteplasser mellom de som ikke var med hverandre, slik at man ikke satt inntil en fremmed. God pizza
En koselig tur gjennom Amsterdams kanaler der en får oppleve mye. Masse stilige bygninger, kanaler og gamle hus å se. Til tider litt kjedelig må jeg si, men absolutt noe en må oppleve om en først er i Amsterdam .
Audio guide er veldig hjelpsomt! Prøv også å få plass ved ett åpent vindu for bedre bilder. Ellers flotte kanaler og interessante fakta om Amsterdam.
Kult med guidet tur (tapet) på alle mulige språk, ikke alltid så lett å skjønne alt de henviste til da.