Litt hektisk da vi kom til sentralstasjonen. Lang kø for å løse inn billetter . Ellers grei busstur og nydelig blomsterpark. Vel verdt et besøk!
Super opplevelse. Trygg, morsom og veldig positiv. Guiden vår var fremdragende og hele gruppa vår hadde en topp opplevelse. Vi var en gruppe på 8 lærere i alderen 50-65. Anbefaler denne!
Dear st_leh841,
Thank you very much for such a lovely review.
We really appreciate your kind words about our colleagues. We are happy to read that you had a great time.
We hope to see you very soon so you can enjoy more tours with us.
Kind regards, Tours&Tickets
Me bestilte både båt og buss. Kjøpte gjennom tripadvisor, fekk det nesten til samme pris om du berre kjøper ein av delene 👌!. Var to ruter med båt på kanalene, og ei rute med bussen litt utafor bykjernen. Grei måte og sjå byen på. Forstod i ettertid kva nokon meinte med at dei anbefalte heller ein times tur i staden for hopp på og av tikbudene. Me brukte to timer på den ene turen for det blir veldig mange stopp med av og påstigning. Eg tenkte først me skulle gå av og på, men me hadde berre den ene dagen til dette og visst me skulle få kjøre bussen også så fekk me ikkje tid til å hoppe av. Nå skal det sies at me hadde seks dager her, så var mykje me hadde sett og plasser me hadde vore i forveien. Fekk gode bilder frå båten, det var rolig og avslappende. Blei ikkje gode bilder frå bussen gjennom vindu og i mykje større fart heile tida. Måtte eg valgt, så hadde det blitt båt 👍!
Man får se så mye mer av Nederland enn bare Amsterdam! Det var en ordentlig turistopplevelse, noe kjæresten min ikke er så tilhenger av, og det forstår jeg. Det var fullstappet buss med guide gjennom ørepropper, og man fikk ikke gjøre noe på egenhånd, for da kunne det hende man ikke rakk bussen fra hvert sted vi besøkte. Allikevel synes jeg det var verdt det. Det var også båttur inkludert, noe som var herlig. Se på jordene i løpet av kjøreturen, så kan jeg nesten love at man ser flere ville kaniner.
Dear Amalie G,
First of all, we want to thank you for taking the time to write this lovely review. We are delighted to hear this half-day excursion to the Dutch Countryside met your expectations. Hoping you took plenty of memorable pictures, we also hope to have you back for another awesome experience!
With kind regards,
Lindbergh Day Tours