Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:00
Lagre
Amsterdam 1-timers sightseeing kanalcruise med halvåpen båt
115

Bestill på forhånd
fra
USD 17,69
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Lovers Canal Cruises på
fra USD 17,69
Mer informasjon
fra USD 17,69
Mer informasjon
fra USD 35,93
Mer informasjon
fra USD 38,15
Mer informasjon
Anmeldelser (5 147)
Filtrer anmeldelser
5 147 resultater
Vurdering fra reisende
1 888
1 546
809
396
508
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 888
1 546
809
396
508
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 5 147 anmeldelser
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Grei måte å få sett Amsterdam fra Kanalsiden. Det negative var at 99 % av informasjonen du får om området er fra audiosystem hvor dere sitter i hver deres boble med øreplugger. Dessverre så har dette erstattet den personlige infoen fra mannskapet. For meg er dette negativt da den menneskelige interaksjonen blir borte. Det var to mannskap ombord.... men hvis du synes dette er greit så er det en ok tur. Men jeg synes det er altfor dyrt mtp hva du faktisk får. I tillegg så står det en skål ved utgangen for å kunne gi tips. Tips for hva da????? Service? Sorry.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Hcjekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Lovers Canal Cruises, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2018
Google-oversetting

Dear Hcjekk,

Thank you for your honest feedback.
We understand that each customer has different expectations and wishes. Where some love to hear all the stories via a GPS system, especially as this is available in many different languages, other prefer a personal guide. Luckely we have all these options and perhaps a smaller boat with a live guide would have left you with a more satisfying feeling. Nevertheless we hope you enjoyed the vieuw and your time explorting our wonderful city.

Kind regards,
Lovers Canal Cruises

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2018 via mobile enheter

Fin måte å se Amsterdam påvi tok en kveldstur så det ene minuset med det var at det var litt vanskelig å se alt og ta bilder

Dato for opplevelse: februar 2018
1  Takk, nieida83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Lovers Canal Cruises, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2018
Google-oversetting

Dear Nieida83,

Thank you for the positive review. We are happy to hear you found the Cruise to be a well-spent-hour and a great way to get to see some more of the charming sights of Amsterdam.

We hope you had a fantastic holidays in the Netherlands!

Kind regards,
Lovers Canal Cruises

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2017 via mobile enheter

Vi tok siste cruiser kl 2200 med lokale venner. En flott tur med en god audioguide. Som våre lokale venner sa bør man også se byen i dagslys, men det var en flott opplevelse med lyssetting i kanalene, på turistattraksjonene og husbåter der folk satt hjemme i stua. Toalett ombord.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, 172gunnar_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Lovers Canal Cruises, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Gunnar Ø,

Thank you for this review. We are glad you found the boat organized, relaxing and comfortable. When going on a canal cruise you get to see a completely different view of the city and of course, going when it is light out it is also a different experience than going at night, when the city lights are shining bright ;) Hope to see you again!

With kind regards,

Lovers canal cruises

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2017 via mobile enheter

Fin måte å få se Amsterdam på,koster 16 euro per person. Har headsett som man bruker for å høre om de forskjellige plassene,og du kan stille inn på det språket du ønsker,har mange forskjellige språk. Litt dumt at mange av setene er mot kjøreretning. Vår captain Flip,var en man med godt humør

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, SivHege2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Lovers Canal Cruises, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2017
Google-oversetting

Dear SivHege2013,

Thank you for this review. We are glad you found the boat comfortable and you had a nice experience joining our 1-hour canal cruise. We also offer longer canal cruises which have an extended route. Nevertheless, when going on a canal cruise you get to see a completely different point of view of the city than when you are just walking around.

We hope you had a great stay in the Netherlands!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2017 via mobile enheter

Her fikk vi halvannen time med bra guide, sightseeing og grei servering ombord. Fin måte å se byen fra, og koble av.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Lovers Canal Cruises, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2017
Google-oversetting

Dear Feras G,

Thank you for your review. We are glad to know you were able to experience Amsterdam from the water and get some interesting information on the boat.

We hope you will join us back again soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser