5 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 308
Se alle 19 tilbud
2 377
2 377
Anmeldt 18. mai 2016

Insjekking var snar, godt bemøtende,og venlig hjelp med bagasje.
Personal var meget tilmøtesgående og hjelpsamme, kom med forslag på allt fra restauranter til severdheter hvært ett besøk. (De beste restauranterne vi besøkte hørte førresten til hotellet!)
Fint rum med stort bad og fin utsikt øver kanaler og byen, rent og pent.
Det er ca 15 min promenad ned mot sentrum og hotellet ligger i ett roligt nabolag.

Romtips: Hjørnesuiter har fin utsikt!
Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, 552Patric
Anmeldt 10. april 2016 via mobile enheter

Amsterdam is a beautyfull city in spring time. We stayed at Okura a very good but expencive hotel. The room was very good and every thing was great, - but not The price. But for business it's great.

Ansterdam er en flott by p besøke om våren. Vi bodde på Okura som er et flott hotell men dyrt. En kaffe og et lite kakestykke kostet 175.- pr person.
Rommet var topp og som sagt alt var bra m unntak av prisen. For forretningsreisende er det topp på alle måter.

Dato for oppholdet: mai 2015
Takk, Ingar N
Anmeldt 16. april 2015

Bodde på hotellet fra 10-12. april 2015. Da dette var en tur uten barn, var hotellet supert!
Hotellet byr også på flotte premierte restauranter for de som ønsker en kveld "hjemme"
ca 25 minutters gange fra selve sentrum, men enkelt å finne frem, og med mye restauranter og butikker på veien dit. Anbefales sterkt, og vi velger helt klart samme hotell ved neste visitt!

Dato for oppholdet: april 2015
2  Takk, MonikaS305
Anmeldt 5. august 2014

Bodde på hotellet fra 11 til 16 juni. Kjempebra opphold. God service behjelpelige ansatte over alt.
Innsjekking og utsjekking knirkefritt. Stort og romslige rom. Alt i alt en kjempeopplevelse som jeg anbefaler alle. Vi spiste kjempefine frokoster med champagne hver dag.

Dato for oppholdet: juni 2014
1  Takk, JEJ552014
Anmeldt 23. oktober 2013

Bodde på hotellet fra den 18. - 21. oktober.
Vi ankom hotellet og ble mottatt utenfor av vennlig portier som ønsket oss velkommen.
Innsjekk gikk raskt og effektivt og resepsjonisten var veldig hyggelig og hjelpsom.
Vi fikk et stort og komfortabelt hjørnerom i femtende etasje med store gode twin-senger, stort bad med godt utvalg av håndklær og bade- / dusjartikler.
Service og utvalg i barer og restauranter samt andre fellesområder var meget bra, og atmosfæren var avslappende og behagelig over alt.
Treningssenter, basseng, badstuer og dampbad var også helt perfekt!
De ansatte var veldig hjelpsomme og vennlige til enhver tid.
Det ligger litt utenfor bykjernen, men det var ikke mange minutter med taxi før vi var i de sentrale sentrumsområder.
Alt i alt et kjempeopphold, og vi tilbragte mye mer tid på hotellet enn det som var planlagt, da dette var et veldig behagelig sted å oppholde seg.
En tur til Hotel Okura kan anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: oktober 2013
  • Reisetype: Reiste med venner