Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 396)
Filtrer anmeldelser
2 396 resultater
Vurdering fra reisende
1 597
626
124
29
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 597
626
124
29
20
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 396 anmeldelser
Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Fine rom men baderommet og soverommet er et rom. Det er veldig varmt på rommene om natten, slet skikkelig med å få sove. Det høres godt om naboen går inn og ut av rommet. Det er et sentralt og moderne hotell.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tobbis78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jolanda S, General Manager på INK Hotel Amsterdam - MGallery by Sofitel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2017
Google-oversetting

Dear Tobbis78,

Thank you very much for taking the time to share your recent experience with us at INK Hotel Amsterdam! It is great to see that you enjoyed our modern design and rooms.

The set-up of our rooms are related to the fact that it provides us to offer our guests a more spacious feeling of the room. Some of our rooms do feature a closed bathroom which can be reserved upon request and availability. Your feedback is very important to us since it gives us the opportunity to improve and maintain the high level of service we strive to give each of our guests.

It was a pleasure having you and we all hope to welcome you back with us when you next visit Amsterdam!

Warm regards,
Jolanda Sadni Ziane - General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2016 via mobile enheter

King kong hotell- kule rom, god, behjelpelig og interessert betjening både hva gjelder resepsjon, bar, kjøkken og stuepiker. Hotellet har en atmosfære som innbyr til å innta en chill stemning og for oss helt perfekt ramme for kjæresteweekend.

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Jarle F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jolanda S, General Manager på INK Hotel Amsterdam - MGallery by Sofitel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2016
Google-oversetting

Dear Jarle,

Thank you for reviewing your recent stay with us at INK Hotel Amsterdam and sharing your praising words with us on TripAdvisor. We feel proud to see that you granted us the perfect score and rated us as one of the best hotels in Amsterdam.

Your praising words will definitely be shared with the entire team!

We hope to welcome you back in our hotel in the near future to write even more memorable moments!

Kind regards,
Jolanda Sadni Ziane - General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2016 via mobile enheter

Utrolig stilig og nyoppusset hotell. Veldig sentralt til alt, rett bak Dam sqare og 5 min gange til togstasjonen. Badet og toalettet har glassvegger og glassdør, så det er overhodet ikke mulig å få noe privatliv. Bør være meget gode venner med romkameraten for å bo her:-)

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, LukHel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jolanda S, General Manager på INK Hotel Amsterdam - MGallery by Sofitel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Luk,

Thank you so much for writing a review further to your stay with us at INK Hotel Amsterdam. We are very happy to find that you enjoyed the hotel's central location and we hope it offered you a convenient access to all the sights you wanted to see throughout your time in Amsterdam. Great also to find that you loved the design and original style of our hotel.
We'd love to welcome you back at INK in the near future.

Best regards,
Jolanda Sadni Ziane -
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2016

INK Hotel er et fantastisk flott og gjennomført hotell. Tøff løsning av baderom og stilig interiør med nordisk preg. Nydelig frokost. Stille rom mot sidegate og hyggelig personale med høy serviceinnstilling. Flott hagerom i bakgård. Hotellet ligger veldig sentralt, nært Dam plass, restauranter og shopping. Anbefales virkelig.

Dato for oppholdet: mai 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, marthah52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jolanda S, General Manager på INK Hotel Amsterdam - MGallery by Sofitel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2016
Google-oversetting

Dear Sir/Madam,

Thank you so much for highly recommending INK Hotel Amsterdam on TripAdvisor. We take great pride in hearing that you had a seamless experience throughout your time with us. We hope to welcome you back in the not too distant future for more fantastic INK-experiences to share.

Kind regards,
Jolanda Sadni Ziane
General manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2015

Nyoppusset hotell nære sentrum. Topp service og hyggelig personal i resepsjon. Rommene var fine, men badet var spesielt med vask midt i rommet. Må kjenne reisefølge godt da det kun er glassvegg til toalett. Løsningen gjorde at rommet så større ut og greit, men lite privatliv. Ellers var rommene morsomme med malt kart og morsomme tegninger av plasser man bør se på veggen. Veldig morsomt å se og orientere seg. Anbefaler hotellet

Dato for oppholdet: juni 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Nina G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jolanda S, General Manager på INK Hotel Amsterdam - MGallery by Sofitel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2016
Google-oversetting

Dear Nina,

First of all we would like to thank you for your stay in our hotel. We are very happy to hear that you had such a wonderful experience, this is what we aim for at INK, we aim to provide the highest level of service in order to give our guest a real "wauw" feeling. We kindly thank you for your comments on our bathrooms, it is through feedback such as yours that we are able to improve our establishment and design in order to ensure comfort for our guests. We hope that you will join us in the future for more unique INK-experiences and new stories to share.

Kind regards,
Jolanda Sadni Ziane - General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser