Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 274
USD 203
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Besparingsvarsel! 42 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 42 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 352 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

NH City Centre Amsterdam(Amsterdam)
USD 203
USD 187
Hotels.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Rho Hotel(Amsterdam)
USD 199
USD 188
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Besparingsvarsel! 16 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 16 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 225 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 234
USD 208
Hotels.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 20 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 20 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 260 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Hilton Amsterdam(Amsterdam)
USD 173
USD 152
Hotels.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Restaurant
  • Romservice
Besparingsvarsel! 35 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 35 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 233 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 215
USD 199
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Besparingsvarsel! 15 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 15 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 233 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

WestCord Fashion Hotel Amsterdam(Amsterdam)(Mye for pengene!)
USD 114
USD 99
Orbitz.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 23 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 23 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 128 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 504
USD 335
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Besparingsvarsel! 11 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 11 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 375 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

XO Hotels Park West(Amsterdam)(Mye for pengene!)
USD 103
USD 85
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Besparingsvarsel! 27 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 27 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 117 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Canal House(Amsterdam)
USD 391
USD 330
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Anmeldelser (4 273)
Filtrer anmeldelser
4 273 resultater
Vurdering fra reisende
1 610
1 512
661
285
205
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 610
1 512
661
285
205
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 4 273 anmeldelser
Anmeldt 28. april 2018 via mobile enheter

Veldig trivelig hotell midt i smørøyet. Gangavstand til togstasjon og så og si alt anna også. Kan trygt anbefales. Trivelig lobby bar der dere kan avslutte handleturen eller ta ein nightcap etter ein trivelig kveld på byen.

Opphold: april 2018, reiste som et par
Takk, Bjarte F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Team på Park Plaza Victoria Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2018
Google-oversetting

Dear Bjarte F,

Thank you for sharing your experiences regarding your stay with us.

We are very happy to receive all of your lovely feedback, which I have shared with our team and is highly appreciated.

It would be a great pleasure to welcome you again when you are back in town.

Yours faithfully,
Romi - Guest Relations Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2017

Bodde på hotellet i 4 dager, desember 2016. Vi måtte rom 2 ganger før vi fikk et rom som var ok. Vi hadde bestilt rom i den nye delen av hotellet, men endte opp i et lite gammelt rom med et trapp midt i rommet. Det var ingen plass til å oppholde seg.

  • Opphold: desember 2016, reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Linn K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Manager på Park Plaza Victoria Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2017
Google-oversetting

Dear Linn K,

Thank you for taking the time to write a review at Tripadvisor.nl.

We are currently refreshing our hotel to bring a new and enhanced look in to our hotel. I am sorry to hear that your room during your stay in 2016 was not according your expectations. I will share this among our teams.

I hope we may welcome you again and exceed your expectations during your future stay in our new and beautiful hotel.

Sincerely,

Marieke

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2017

Hotellet er under ombygning, så det var noe ulemper. Rommet var greit men noe slitt, noe støy fra tikker og busser på utsiden. Frokosten var grei.
God service fra personalet.
Beliggenheten var helt perfekt med kort vei til gågate og red light.

Romtips: Få rom på baksiden.
  • Opphold: april 2017, reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, SveinHovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Manager på Park Plaza Victoria Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2017
Google-oversetting

Dear SveinHovland,

Thank you for having stayed with us and writing a review regarding it.

We are delighted to read that you have enjoyed our location and the services provided by our staff.

I am sorry to hear that you have experiences some inconveniences regarding the renovations and the room. For future references I would like to ask you to always contact our Reception, so we can take proper actions to make your stay most enjoyable.

I hope you will visit us again when your travel brings you back to the Amsterdam.

Kind regards,
Marieke

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2017

3 gangen vi bor på dette hotellet, begynner å bli slitent , og ombygging pågår, ok resturant, med en veldig hyggelig betjening, , dette er og gjeldende for Consernier, samt Resepsjonen, men prisen er litt høy.

  • Opphold: april 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, TomMathisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Manager på Park Plaza Victoria Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2017
Google-oversetting

Dear TomMathisen,

Thank you for taking the time to write a review on Tripadvisor.

I am glad to read that you overall experienced a pleasant stay and you especially share your compliments towards our staff, thank you very much.

At the moment we are refreshing the hotel to bring a new and enhanced look to the hotel. Guest satisfaction and experience is the primary focus and we will always do our utmost to keep our guests satisfied. I am sorry you have experienced some inconveniences regarding this.

We hope to welcome you back in the future in our new beautiful hotel.

Kind regards,
Marieke

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2017 via mobile enheter

Fin beliggenhet, men dessverre et skuffende hotell ift pris. Betjeningen var serviceminded. Rommet var greit, men slitt og gammelt. Vanskelig adkomst mellom fløyene pga oppussing. Tilsvarende var frokost området trangt og vanskelig å få plass. Trenings fasiliteter var bra.

Opphold: april 2017, reiste med familie
Takk, Jan K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marieke H, Guest Relations Manager på Park Plaza Victoria Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2017
Google-oversetting

Dear Jan K,

Thank you for your feedback.

I am dismayed to read that you have experienced several inconveniences during your stay and I hope you can accept my sincere apologies.

At the moment we are refreshing the hotel to bring a new and enhanced look to the hotel. Guest satisfaction and experience is the primary focus and we will always do our utmost to keep our guests satisfied.

I have shared your feedback among our management team which will be used for improvement in the near future.

We hope you are able to visit us again so we can show you the level of services and standards you may expect from us. If you ever plan a future visit, please do not hesitate to contact me directly (mhartman@pphe.com).

Sincerely,
Marieke

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser