Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 197
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Booking.com
USD 228
USD 178
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Priceline
USD 197
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Hotels.comUSD 197
eDreamsUSD 178
ZenHotels.comUSD 228
Se alle 20 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 296)
Filtrer anmeldelser
4 298 resultater
Vurdering fra reisende
2 064
1 632
430
110
62
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 064
1 632
430
110
62
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 4 298 anmeldelser
Anmeldt 3. november 2018

Jeg hadde vært der før, og syntes det var spennende å komme til bake til samme hotellet mer enn 10 år senere. Det er imponerende å få plassert et såpass stort hotell diskret midt i gammel bebyggelse, uten at det ruver. Inni hotellet kjenner du deg også vel, med en ferdelig atmosfære. Så er det vel slik at åra vises på oss alle - slik også med dette hotellet. Men soppangrep i fugene på badet kunne vært fjerna

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Øyvind W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roy K, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2018
Google-oversetting

Dear OyvindW,

Thank you for taking the time to share your experience with us and returning back to us after 10 years wauw!
We are delighted to learn that you enjoyed your stay with us once again.

Your comments regarding the bathroom will be shared within our team and we look forward to welcoming you back with us again in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Roy K, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. september 2017

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
MrPGadet, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2017

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 31. juli 2017

Dette hotellet ligger svært sentralt til i Amsterdam. Det er ikke gunstig å ta med bil hit da parkeringen er en utfordring. Anbefaler det nærmeste parkeringshuset,selv om det er dyrere. Det løper fort på kostnader hvis man skal bruke taxi til/fra parkeringshuset i Oosterdok(?). Frikosten er dyr,men vi kjøpte frokost i en nabogate. Det var rimelig og meget trivelig. Dette hotellet vil vi bruke en annen gang også

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
2  Takk, 220j_rn_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MrPGadet, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2017

Takk for å skrive dine erfaringer her på Tripadvisor og gi er en svært godt ratifisere. Parkering er faktisk en utfordring i byen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2017 via mobile enheter

Har vært på en del hoteller i Amsterdam og har kun vært fornøyd 2 ganger , og radisson blu var et av de gode gangene , betalte litt mer en til vanlig men bestilte i god tid i forveien og ble ikke så dyrt allikavel :) grei beliggenhet og veldig sentralt ;) et hotel jeg anbefaler til alle som ønsker et behagelig hotel!! Blir nok å velge det samme neste gang !!

Dato for oppholdet: april 2017
Takk, gunnersfrnorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MrPGadet, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2017

Glad for å se du hadde en flott opplevelse med oss og vi virkelig verdsette du anbefale det her. Håper å se deg igjen snart:)!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser