Vi tenkte «ja ja turistfelle» men det var en gøy turistfelle! Kjøpte biletter på forhånd på internett noe som anbefales på det sterkeste. Gøy opplevelse verdt pengene!
Fantastisk! Utrolige effekter, entusiasistiske guider og ikke minst lærerikt. En minnerik opplevelse som jeg absolutt vil annbefale på det sterkeste! Vi var 5 stk og alle var kjempefornøyde da vi småsjanglet oss ut av museumet😉
Vi hadde kjøpt «Heineken»-tur, og hadde tatt cruise bort. Vi hadde forhåndsbetalte billetter til Bryggeriet. Køen var imidlertid så lang at vi måtte til slutt gi opp å komme inn.
Boring😴 Styr unna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaos og trengsel. En surrealistisk opplevelse, Disney meets beer😳 De kjiipeste og dyreste ølene jeg hadde i Amsterdam 😬Bruk heller pengene på en lokal pub!
Museet har gjort masse ut av dette. Først en hel del historie, deretter en hel del interaktivt og morsomme ting. Kan anbefale et besøk hit!
God erfaring.
Morsom opplevelse og fin øl bar.
Fin opplevelse for folk som ikke liker øl også.
For øl entusiaster er dette en fantastisk opplevelse