“Middag for forretningsforbindelser ”
Anmeldelse av Brasserie SenT

Kjøkken: Grill, Fransk, Fra middelhavsområdet, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Oude Pijp
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde et møte i Amsterdam med kollegaer fra Romania og Nederland - etter en lang dag med møter skulle finne en resturant for god mat, og det fant vi virkelig. Dette er en resturant med skjel og atmosfære. Ikke noe fancy men enkelt men for en opplevelse. Menyen har kun 6 retter men dette smakte fortreffelig. Vin utvalget er bra og dessert topper det hele. Dette kan på det sterkeste anbefales. Også for par som ønsker en koselig aften. Ligger litt utfor selve sentrum men ikke lengre en 25 minutters gange. Eventuelt ta en taxi opp der!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, steinhugoheske

Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 23. november 2016 via mobile enheter

Hvis du liker å nyte et godt måltid på et koselig sted; dra dit! Biffen var perfekt! Det er et lokalt spisested, lite og smalt, men har mye sjarme.

Takk, Larslonne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.no.tripadvisor.com. Vis original
Anmeldt 14. august 2016

Vi hadde bestilt bord her første kvelden vår i Amsterdam. Vi kom litt seint fra flyplassen og kom 15 minutt over tiden vi hadde bestilt bord til. Dette ble møtt med litt irritasjon av personalet, men det kan kanskje også ha noe med at de hadde full restaurant og det var travelt der. Maten var god men det var litt skuffende at vi måtte dele pommes frites og salat (som besto av 5 store tomatskiver og 3-4 ruccolablad) når vi var to stk som spiste hver sin kjøttrett. Ble ikke direkte mett av maten, men den var god.

Dato for besøk: august 2016
1  Takk, 728malinh
Anmeldt 11. juni 2016 via mobile enheter

Stedet ligger et godt stykke ut av byen. Ca 10 min med bil. Dette gjør at du møter et mer lokalt utrykk. Stedet er koselig innredet i fransk stil...
Maten var god, biffen mør, men en del for høyt priset.
Servicen med to servitører på jobb, var stressende, ikke supervennlig og det preger hele opplevelsen litt negativt.
Spørsmålet er om ikke dette har blitt en turistfelle grunnet Tripadvisor.

Fint å ha vært her, men inne en blivende favoritt i Amsterdam.

Dato for besøk: juni 2016
1  Takk, LillebrorF
Anmeldt 16. mai 2016 via mobile enheter

En liten intim restaurant med veldig bra mat, ypperlig service og med en hyggelig og intim atmosfære. Litt utenfor sentrum men enkelt å finne.

Dato for besøk: mai 2016
1  Takk, 983tronds

Reisende som så på Brasserie SenT, så også på

Amsterdam, Noord-Holland

Har du vært i Brasserie SenT? Del dine erfaringer!