Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 779)
Filtrer anmeldelser
1 779 resultater
Vurdering fra reisende
1 195
392
111
48
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 195
392
111
48
33
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 779 anmeldelser
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Pluss: Rent overalt, Stilige rom, Service av høyeste karakter, veldig god frokost

Minus: vann fra dusjen rant inn på toalettet. Og utover gulvet ved vasken.
TV-bildene var til tider veldig hakkete (lag)

Alt i alt en god opplevelse

Opphold: september 2018, reiste som et par
Takk, 520andr_r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rebecca K, Front Office hostess på Art'otel Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018
Google-oversetting

Dear André,

Thank you for your time to share your experiences with us. We are very pleased to hear that you liked our breakfast and the service that we have provided. We are sorry to hear that not everything met your expectations and we will pass your feedback on to our colleagues to take the appropriate actions and fine our operations. We hope to welcome you back at art'otel Amsterdam.

Warm regards,

Team art'otel Amsterdam

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Spennende hotell, morsom kunst. Vennlige og hjelpsomme ansatte. Deilig frokost hvor man kan bestille egg hvordan man enn ønsker de. Løsningene inne på rommet kunne vært bedre. Kun 1 lysbryter til badet og den fantes ved inngangsdøren til rommet. Skrudde man på ett annet lys så skrudde lyset på badet seg av. Også ingen mulighet for å lukke døra til do, noe som jeg personlig synes hadde vært greit. Ellers flott plassert i byen, rett ved sentralbanestasjonen med utmerkede muligheter for offentlig transport.

Opphold: juli 2018, reiste som et par
Takk, kosepus1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rebecca K, Front Office Manager på Art'otel Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2018
Google-oversetting

Dear Kosepus1,

thank you for your review!
We are happy to hear you had a great time and joyed our location and our breakfast at 5&33!
Thank you for your feedback about our bathrooms and the lighting. We will make sure to pass along your improvement points to the relevant departments in order to improve our services.
We hope to welcome you again in the future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Et supert valg for et weekend besøk! Tog direkte fra flyplass til Central jernbanestasjon (10 min). 2-3 min å gå fra stasjon til hotellet. Supert hotel med veldig bra rom og frokost. 10 min med tog sørover til Ajax hjemmestadion (Arena). Gleder oss til å se hvordan M.Ødegård, M Thorsby, D Tørset Johnsen klarer seg

Opphold: mars 2018, reiste med familie
Takk, KjellSkj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rebecca K, Manager på Art'otel Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2018
Google-oversetting

Dear KjellSkj,

Thank you for taking the time to write us such a nice review! We are happy to hear that you enjoyed your time in our hotel and in Amsterdam! We wish all the best to the Norwegian players which you mentioned!
We hope to see you soon back with us, to check other games in Amsterdam Arena ;)

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2016 via mobile enheter

Skal du reise til Amsterdam og har et ønske om å bo sentralt, samtidig som du vil en god hotell opplevelse, ja da anbefaler jeg dette hotellet. Helt utrolig service fra du kommer inn døren . Rent, pent og stilfull design. Dersom jeg skal sette fingeren på noe må det være at frokosten kunne vært bedre, tar lang tid å få servert maten, da store deler av en meget begrenset meny serveres ved bordene. En del støy p.g.a. trafikk og borrearbeid i huset.

Opphold: april 2016, reiste som et par
Takk, Ostfold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Willem V, Manager på Art'otel Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2016
Google-oversetting

Dear Ostfold,

Thank you for sharing your experience with us about your stay, we are delighted that you enjoyed it so much, specially our location and the staff! Thank you for your feedback about the breakfast as well, we take it into account for improvement.

Warm regards,

Team Art'otel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2015

Hotellet har god beliggenhet og fine rom. Servicen var dårlig og tenker da spesielt på concierge tjenesten som ikke må brukes da de ikke klarer å levere det de lover.
Det var ikke vasket under sengen og kaffemaskin og hotelentertainment fungerte ikke.

  • Opphold: april 2015, reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Asle A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maaike S, General Manager på Art'otel Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2015
Google-oversetting

Dear Asle A,

Sorry to hear that your visit was not up to your expectation. We are curious to hear from you what happened in regards to our concierge service. Please feel free to sent us an email to elaborate on that further. aaminfo@artotels.com

Warm regards,

team art'otel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser