borge
Norge
Anmeldelse av Room Mate Aitana
3,0 av 5 boblerAnmeldt 4. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Kamile Hamming , Guest Services / Front OfficeRoom Mate Aitana, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. juni 2023
Dear Sentralt,

Thank you for taking the time to leave a review of your recent stay, I am happy to hear you were able to enjoy our central location, our hotel modernity and cleanliness.

I am sorry to hear, however that your stay was not entirely to your satisfaction, we really appreciate your feedback, which we will use to improve our hotel even more. I hope that on a future occasion you will see the results yourself!

Warm regards,

1 264
2 603
1 264
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Flott hotell og nydelig design. Rent og store rom. Ble spurt om vi ville oppgradere til større rom, mot et tillegg for 160,- pr døgn. Var verdt d. Stort bad, både m steamdusj og badekar. Lekre møbler og 2 m bred seng. Sentralt og rolig strøk.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, jorunnb78
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Ankom hotellet fredag kl 14.30. Rommet var dessverre ikke klart, men vi måtte bare vente 20 min. Fikk et flott rom i 8.etg med utsikt over havna. Rommet var stort og romslig, med vinduer på hele ytterveggen. Badet hadde stor dusk med mulighet for «regndusj» eller vanlig dusj. Dusjen var stor nok for 2 personer. Det var rent og pent, og veldig delikat innredet. Sengen var myk, og dyne/pute herlige. Det var aircondition. Frokosten var utrolig bra! Mulighet for å få laget omelett, speilegg el eggerøre. Det var stort utvalg av pålegg (deilige oster også), brød, jus, kaffe, frokostblanding. Egentlig alt man kan ønske. Det var en flott frokost-sal med utsikt over havn, og det vae hyggelig å se rett ut på husbåter. Resepsjon var svært behjelpelig med taxi etc. Blide og hyggelige. Ellers var det skopusser-maskin og ismaskin i gangen. Hotellet er et designhotell. Utrolig kult innredet! Det er kort vei til sentralstasjon (10-15 min å gå) Jordaan (flott område forøvrig) og ellers til sentrum av Amsterdam. Det ligger i et svært rolig del, så det var ingen støy på natten.

Dato for oppholdet: oktober 2018
2  Takk, MargaretKv
Anmeldt 22. mai 2017 via mobile enheter

Kult hotell med fin beliggenhet i forhold til man kan gå fra sentralbanestasjon. Veldig hyggelig betjening og rene rom. Litt skuffende frokost da den var veldig kjedelig. Ellers ville dette hoteller få topp rating av oss.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, Linsel85
Anmeldt 26. april 2017

Rask innsjekking der de fikk nesten alle fra vår gruppe når vi ankom klokka 14, garantien var at alle skulle få rom før 16. Dette holdt de med god margin. Rommet jeg fikk var stort og med 2 big size senger. Godt utvalg i minibaren. Prisen på disse varer var forholdsvis greie. Burde vært gratis mineralvann, men det er min mening. God frokost med romslig åpningstid så de som ikke rakk frokosten der trenger ikke frokost. Beliggenhet var passe avstand til sentrum. Personalet var hyggelig og imøtekommende hele tiden.

Romtips: Beste utsikt er så høyt som mulig, men rommene var flotte
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, stig692015
Anmeldt 18. april 2017 via mobile enheter

Etter en slitsom reise ble vi varmt tatt imot av hyggelige folk i resepsjonen. Veldig imponert over design, utsikt og ikke minst rommet (j-suite). Med en komfortabel seng, ble oppholdet perfekt! Hotellet ligger veldig lunt til, så forstyrrelser utenfra er fraværende. Kommer gjerne tilbake hit! :-)

Dato for oppholdet: april 2017
Takk, hansivarh