Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Body Worlds Amsterdam
550

Bestill på forhånd
fra
USD 24,71
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Body Worlds på
Body Worlds Amsterdam
550 anmeldelser
fra USD 24,71
Mer informasjon
fra USD 38,43
Mer informasjon
fra USD 17,57
Mer informasjon
fra USD 43,87
Mer informasjon
Anmeldelser (5 269)
Filtrer anmeldelser
5 269 resultater
Vurdering fra reisende
3 141
1 528
439
106
55
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 141
1 528
439
106
55
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 5 269 anmeldelser
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Strengt tatt så lærte jeg vel ikke så mye nytt. Men nå har jeg sett det med mine egne øyne. Hjerte og karsystemet, nerver, muskler og hjerne.
Jeg trodde det kom til å være noe ubehagelig å se på det som en gang i tiden var et levende menneske. Men dette var ikke ubehagelig i det hele tatt.
Happiness prosjektet i kjelleren var egentlig bortkastet.
Alt i alt var jeg egentlig fornøyd.

Dato for opplevelse: november 2018
2  Takk, Smaaspeidern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Body Worlds, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018
Google-oversetting

Dear Smaaspeidern,

First of all, thank you for sharing this great and very honest review with us! Body Worlds certainly is a fascinating exhibition which allows its visitors to have a unique insight into how the human body really works and how much our happiness can surprisingly affect our health.

With kind regards,
Body Worlds: The Happiness Project

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Body Worlds Amsterdam er virkelig verdt et besøk! Her får man bokstavelig innblikk i menneskekroppen. Det er virkelige døde mennesker som er preparert, delt opp, åpnet og utstilt i de mest fantastiske positurer!
Man får se hvordan muskler, skjelett, organer og blodårer er plassert og fungerer.
Det er rått å se et hode delt i to med hud, øyenbryn og øyenvipper på utsiden, - og hjernen, bein, tenner og tunge på innsiden.
Utstillingen er vakkert og meget kunstnerisk laget. Man blir både imponert, rørt og tankefull.
Må sees!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, runark2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Body Worlds, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Runar,

Dr. Gunther von Hagens is a physician, anatomist and the inventor of the plastination method, which makes it possible for everyone - not just medical professionals - to look into the human body in detail and get to know it. We are extremely proud to hear that you thought the exhibition was done in the most respectful way and that you enjoyed learning more about human anatomy.
We truly appreciate your recommendations and hope we can welcome you again.

Kind regards,
BODY WORLDS: The Happiness Project

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

Overskriften sier det meste. Morsomt og lærerikt for barn og voksne. Det man ser i dette museet er mennesker som har donert seg til forskning, så man ser ekte kroppsgjenstander.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 874amalieg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Body Worlds, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
Google-oversetting

Dear Amalie G,

Thank you very much for your review. We totally agree that a lot can be learned about the human body during a visit to Body Worlds. It's a great experience for all age groups. We even strongly advise schools or student groups to visit us, since the exposition is linked to educational purposes. We sincerely hope you enjoyed your overall stay in Amsterdam!

With kind regards,
Body Worlds: The Happiness Project

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2018 via mobile enheter

Utrolige kreasjoner som er verdt en titt. Gøy uansett alder. Noe overfladisk informasjon, samt svevende oppfordringer til "lykke".

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, MariaHei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Body Worlds, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2018
Google-oversetting

Dear MariaHei,

Thank you for your review. We are happy to read you an interesting experience. With more than 200 anatomical specimens it is indeed a fascinating voyage of discovery through the human body. Is there anything we could have done better to get a higher score? We wish you a lovely stay in Amsterdam!

Kind regards,
Body Worlds: The Happiness Project

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2017 via mobile enheter

Meget bra utstilling og forklaringer på kroppens funksjon.
Litt «creepy» å se døde personer som er skjært opp, men kanskje det som gjorde det til enn spennendes opplevelse.
Ett must å få med seg i Amsterdam.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, K3681ZBkimm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mike B, Guest Relations Manager på Body Worlds, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2017
Google-oversetting

Dear Kim M,

Thank you for your 5-star review and for your compliments. The spectacular plastinates in the exhibition take the visitor on an exciting journey of discovery under the skin. It provides a comprehensive insight into the anatomy and physiology of the human body and we are thrilled to hear how much you enjoyed your visit as well as the information provided.

Kind regards,

Body Worlds: The Happiness Project

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser