Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Grand Hotel Amrath Amsterdam
Hoteller i nærheten
USD 304
USD 228
NH Hotels
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard(Amsterdam)(Mye for pengene!)
USD 119
USD 114
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Besparingsvarsel! 20 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 20 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 142 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

WestCord Fashion Hotel Amsterdam(Amsterdam)(Mye for pengene!)
USD 119
USD 104
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 217
USD 203
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 271
USD 256
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Lloyd Hotel(Amsterdam)(Mye for pengene!)
USD 91
USD 60
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Besparingsvarsel! 32 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 32 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 88 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 351
USD 263
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 362
USD 257
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
XO Hotels Park West(Amsterdam)(Mye for pengene!)
USD 123
USD 100
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Besparingsvarsel! 12 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 12 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 113 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 943
USD 764
Orbitz.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 16 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 16 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 911 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Anmeldelser (4 238)
Filtrer anmeldelser
4 238 resultater
Vurdering fra reisende
2 318
1 163
419
216
122
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
2 318
1 163
419
216
122
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 4 238 anmeldelser
Anmeldt 22. januar 2018

Flott hotell sentralt i Amsterdam. Herfra går du til "alt".
Utrolig hyggelig betjening og super service. Ryddige og rene, store rom.
Benyttet oss av frokost en av dagene vi var der og det var virkelig verdt pengene.
En av de bedre hotell frokostene jeg har opplevd :)
Kommer helt klart tilbake hit.

  • Opphold: januar 2018, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Maria V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Amrath A, General Manager på Grand Hotel Amrath Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2018
Google-oversetting

Dear Maria V,

Thank you for making your comments known to us! We appreciate your review on this site.
How nice that our location was convenient for your plans in our beautiful city of Amsterdam and that you were pleased with the level of service provided by our staff team.
I am happy to hear that you were comfortable in the clean and spacious room allocated to you and that you enjoyed your breakfast with us at our extensive luxury breakfast buffet.
We are thrilled to hear that you would be happy to stay with us on your next potential stay in Amsterdam and we look forward to welcoming you back!
For your next potential visit, make sure you book with us directly for the best rates and most complete information on the hotel and its surroundings. You can do so either via email reservations@amrathamsterdam.com or via our website.
With kind regards,

Maarten van Nigtevegt
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2017

Hvis du skal til Amsterdam er det dette hotellet du skal bo på .Fantastisk service, gode senger og godt renhold. Hotellet ligger sentralt til og ingen støy utenfra. Meget hyggelige folk som jobber her.

Opphold: september 2017
Takk, Geir P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Amrath A, General Manager på Grand Hotel Amrath Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Geir P,

I am happy to hear that you enjoyed your stay with us here at the Grand Hotel Amrath Amsterdam!
We appreciate your positive comments on the friendliness and helpfulness of our staff team and the cleanliness of our rooms. I am happy to hear that you were comfortable in the quiet and spacious room allocated to you.
We hope to be able to welcome you back soon! For your next potential visit, make sure you book with us directly for the best rates and most complete information on the hotel and its surroundings. You can do so either via email reservations@amrathamsterdam.com or via our website.
With kind regards,

Maarten van Nigtevegt
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2017

Flott hotell, ligger veldig sentralt nær jernbanestasjonen, og resten av sentrum. Hotellet er rent og pent og har høy klasse. Minibar på rommet som er gratis, og som kompleteres hver dag, eller på forespørsel. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Bra spa i kjelleren, bra treningsrom. Anbefales, og gjentas gjerne

Opphold: juli 2017
Takk, Knut Jakob L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Amrath A, General Manager på Grand Hotel Amrath Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2017
Google-oversetting

Dear Jakob L,

I am happy to hear that you enjoyed your stay with us here at the Grand Hotel Amrath Amsterdam, thank you for making your comments known to us!
I’m happy to learn that you were pleased with our convenient location in the city center and that you were able to appreciate the historical charm of our monumental building.
How nice to hear that you were happy with the complimentary minibar and that you were able to relax and unwind in our Spa Wellness center after a long day of exploring the city. As for your comments on our staff, I will make sure to pass this along to them.
We hope to be able to welcome you back soon! For your next potential visit, make sure you book with us directly for the best rates and most complete information on the hotel and its surroundings. You can do so either via email reservations@amrathamsterdam.com or via our website.
With kind regards,

Maarten van Nigtevegt
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2017

Virkelig fin mottakelse, herskapelig og flott bygning. Flotte og ærverdige rom. Kosa oss virkelig i disse omgivelsene. Sentralt, viktig når en er der i bare noen få dager. God mat, fin atmosfære, hadde fint valgt dette hotellet igjen.

Opphold: august 2016
3  Takk, ToneSRodal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Amrath A, General Manager på Grand Hotel Amrath Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2017
Google-oversetting

Dear ToneSRodal,

We truly appreciate your kind words on our hotel! We are delighted to learn from your comments that you are enjoyed our building's historical architecture as well as the service our staff delivered. How nice that you were satisfied with the room allocated to you and that our location was convenient for your plans in Amsterdam. Thank you for your kind comments on the food served in our hotel.
We hope to be able to welcome you back soon! For your next potential visit, make sure you book with us directly for the best rates and most complete information on the hotel and its surroundings. You can do so either via email reservations@amrathamsterdam.com or via our website.
With kind regards,

Maarten van Nigtevegt
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2016

veldig flott beligenhet,du kan gå til alt,rommet var veldig flott,gratis minibar som de fylte opp hver gang de vasket rommet,frokosten var bra,har ingenting negativt å komme med om dette hotellet.så dette kan anbefales.

Opphold: mai 2016
2  Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Amrath A, General Manager på Grand Hotel Amrath Amsterdam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2016

Kjære 644Anita,

Tusen takk for hyggelige ord!
Det er høyt verdsatt , og vi håper å ønske deg velkommen tilbake igjen på Amrath Amsterdam snart igjen!

Med vennlig hilsen,

Marcel Romein
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser