Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Særdeles bra”
Anmeldelse av Brasserie Ambassade

Brasserie Ambassade
Bestill bord
2
ons. 17.7.
20:00
Vurdert som nr. 32 av 4 896 Restauranter i Amsterdam
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 33
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Maten var svært god. Vår kelner Sergio gjorde kvelden helt strålende! Det er et flott sted å dra om man ønsker seg flott restaurantopplevelse i Amsterdam.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Jens E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
patrickscheele, Manager på Brasserie Ambassade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018


Kjære herre, fru,

takk for din anmeldelse! Vi er glade for at du har tatt deg tid til å skrive om ditt opphold hos oss.
Det gir oss stor glede å lese at du likte kvelden din i vårt Brasserie.

Vi håper vi kan ønske deg velkommen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,


Team Brasserie Ambassade














Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 420)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 420 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat for alle, hyggelig betjening som hjelper kundene skikkelig. Deilig vin til alle retter. Veldig trivelig

Dato for besøk: juli 2018
Takk, mortenk772
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
patrickscheele, Eigenaar på Brasserie Ambassade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018

Kjære Morten,

takk for de vakre ordene dine.
Vi er veldig takknemlige for din anmeldelse.

Forhåpentligvis kan vi ønske deg velkommen igjen i vårt Brasserie.

Med vennlig hilsen,

Team Brasserie Embassade

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Et utrolig godt 3 retters måltid ble servert til oss! Servicen kunne ikke vert bedre. Takk for en utrolig bra kveld Brasserie Amsterdam. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, 531signef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Jeg og jr ankom Amsterdam lørdag og hadde forhåndsbestilt kl 19:00. Ca 10 min med drosje fra Art’ hotel i taxi. Vi bestilte 3 retter med fernikkel suppe til jr/patte til meg - and til hovedrett og creme brulet til dessert. Ikke helt fornøyd med hovedretten da kjøttet ble tørt. Tilbehør, forrett og dessert ok. Litt skuffende. Ok servise

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, KjellSkj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Veldig fint sted, litt opp i pris. Liten lunsj meny, men veldig god på smak. Anbefaler andesalat, og brie- smørbrød. Hyggelig folk på jobb, god service, og de har espresso martini, og en nydelig sjokoladekake til desserten! Den anbefales virkelig!

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, dore l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie Ambassade, så også på

Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 

Har du vært i Brasserie Ambassade? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din