Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Keukenhof på
Anmeldt 2. april 2016

Utrolig mange forskjellige tulipaner og andre blomster. Var der 31. mars. Det var antagelig 14 deager for tidlig for å se full blomst over alt. Parken er veldig fint organisert og ryddig. Fine forklaringer på skilt.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, BPBOslo
Anmeldt 18. mai 2015

Nydelig park, her kan man lett bruke en hel dag. Er man blomsterelsker eller glad i å fotografere er parken et must om man drar til Nederland.

Dato for opplevelse: mai 2015
Takk, MonaNesset
Anmeldt 13. mai 2015

Vi hadde 3,5 timer her og den tiden gikk fort. Vi kunne fint ha hatt en hel dag eller to her. Det er så mye vakkert å se på. Jeg elsker å fotografere og her er det ingen mangel på motiver. Parken har også et område for barn med lekestativ og dyr (høns og geiter). Det er plenty av muligheter til å spise for en billig penge, men også mulighet til å ta med seg mat og ha en picknik.

Dato for opplevelse: mai 2015
Takk, linemalinj
Anmeldt 9. mai 2015 via mobile enheter

Vi dro gjennomsnittsalderen kraftig ned på bussen ut fra A'dam, og er over gjennomsnittet glad i hager, med diverse hagebesøk i mange land: Her ble vi satt helt ut.
En helt fantastisk hage med uendelig nydelig sammensatte farver, høyder og mønstre. Rammet inn i et nydelig parkanlegg med vann, kanaler og nydelige gamle trær.
Ansatte som gladelig svarer på spørsmål og hjelper deg, selv når de er midt i andre oppgaver.
Hysterisk festlig med bussguiden fra Lindbergh Tours som bare fortalte om hvor fint det hadde vært i forrige uke da enda flere tulipaner blomstret, og det vi burde sett. Hva informasjon om et fremtidig kjøpesenter i en gammel sukkerfabrikk har med guiding på vei fra hagetur å gjøre lurer vi fortsatt på. Nesten som en episode med Lene Kongsvik Johansen hele guidingen.

1  Takk, HaugesundsHelge
Anmeldt 3. mai 2015

Denne blomster parken er så stor at en kan ha problem å få med det meste på en heil dag,
den som har tegna denne parken har tenkt på alt og laga veier som slynger seg gjennom hagen på en måte så en får sett det meste fra der en går. det var rikelig med toaletter så en slepp å stå i kø.

Dato for opplevelse: april 2015
1  Takk, Erik H