Like morro og gå her hver gang,gode muligheter for god mat og drikke flere plasser i halen. Market al ligger i enden av gågata godt plassert i byen.
Krydder, frukt,grønt samt verktøy.
Det meste du trenger for mat og matlaging
4 211
2 701
Krydder, frukt,grønt samt verktøy.
Det meste du trenger for mat og matlaging
God tradisjonell mathall i morderne drakt. Tilbrakte flere timer og spiste en fantastisk Meze i en av de mange spisestedene her.
veldig mange forskjellige mattilbud, presentert lekkert og med effektiv service. dette er et må ses oppleves sted når du er i Rotterdam, anbefales.
Utrolig fascinerende bygg med mange spennende matutsalg i selve hallen! Vi tok et glass i 2 etasje på et italiensk utsalgssted, så bra!!!
En unik matplass for matglade, mange fine råvarer og produkter. Anbefales på det sterkeste, spesiell arkitektur og unik beliggenhet. Flere etg. Med varer av alle slag samt Resturanter med servering
Fantastisk arkitektur og kunstverket i taket er unikt. Vi spiste både lunch og middag her uten å være ute av bygningen!