“God mat, hyggelig betjening og koselig atmosfære”
Anmeldelse av The Lobster House

The Lobster House
Vurdert som nr. 9 av 5 362 Restauranter i Brussel
Prisklasse: kr 282 - kr 1 004
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Kom hit og ble litt skeptisk først på grunn av utseende, men ble meget godt tatt imot av servitøren vår. Han var ekstremt hyggelig!
Vi bestilte en stor sjømatstallerken og fries på siden og ble ikke skuffet! Vil anbefale dette stedet videre til mine venner!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, danielkhai

Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Kjæresten min og jeg er glad i sjømat og tenkte at et sted som heter The Lobster House de må jo kunne sjømat. Så feil kan man ta. Vi gikk for hummeren og fikk en overkokt unner krydret blør opplevelse. Men det var i det minste ganske dyrt da 😂

2  Takk, HenrikHarvey
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Fristelsen var hummer og sjømatanretning. Ferskt og nytiberedt ble det en variert vandring gjennom havets delikatesser. Vi hygget oss i et trivelig lokale med oppmerksomme servitører. Ikke billig, men verdt det!

Takk, DagB45
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Skikkelig sjømat! Alt mulig rart. Fikk en tallerken med ting jeg aldri har smakt før, men det virket veldig spiselig.

1  Takk, 271_yvindb
Anmeldt 11. juni 2018

klassisk turistfelle, hvor maten står i andre rekke. Prisen er utforståelig høy, men det er nok mat.
Spiste frutti del mare med spaghetti. Godt, men mistenker at skjellene ikke var av dagens kvalitet.
flere skjell åpnet seg ikke, men lå på tallerken. Det er ikke bra.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, AndersT523

Reisende som så på The Lobster House, så også på

Har du vært i The Lobster House? Del dine erfaringer!