Veldig fin statue! Fint område rundt. Sentralt. Heldig med været så det var et pluss når vi skulle se gutten vår! Alle burde ta turen å se! Helt fantastisk!!!!!’
Utrolig at en vinklubb på 7 voksne drar til Brussel og Belgia, ølet's land. Men for det første, var for å søke et nytt sted og nye smaker. Belgia er øl, vaffel, sjokolade og et mangfold av kulinariske opplevelser. Når en ankommer et spisested hvor menyen først og fremst består av 366 forskjellige ølsorter, skjønner en fort at 4 dager er i minste laget. Vin som blir bestilt, er selvfølgelig importert. Så de blir ikke vurdert i denne omgang. Vi lot oss målbinde av gjestfrihet, mat, arkitektur og drikke. Kollektiv transport er rimelig og enkelt. Norge har mye å lære, men topografi i disse to land lar seg ikke sammenligne. Utrolige opplevelser og jeg vil tilbake.
Nasjonalsymbolet til selvironiske Belgiere😊 Gå dit og se den, du blir overrasket over hvor liten figuren den er 🤣 og du har sett den 😁
Morsom attraksjon, på lik linje med vår norske «sinnataggen». En liten og kanskje unnselig statue som har kapret folks hjerter i århundrer. Det er en del av det å besøke Brussel å se Manneken Pis også.
Som en av hoved attraksjonene i byen skulle vi hit samtidig med Gran Plaise og noen andre ting. Ble imidlertid overrasket over størrelsen på gutten. Han var liten. Men søt. Og det var mange fine sjokolade butikker rundt.
Troskyldig liten statue av liten gutt (60 cm høy) som tisser frimodig ut i luften. Morsomt! Bare et par hundre meter fra Grand-Place.