Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 751)
Filtrer anmeldelser
1 751 resultater
Vurdering fra reisende
669
725
237
84
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
669
725
237
84
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 751 anmeldelser
Anmeldt 23. februar 2017 via mobile enheter

Hotellet var svært klassisk og fint, lå svært sentralt til i Brussel. Gågaten var i gaten ved siden av og dermed ikke langt å gå for å shoppe litt. Det var dog noe tynne vegger og man kunne faktisk høre hva personer som lå i naborommet snakket om. I tillegg ble en av de vi reiste sammen med ranet 50 meter utenfor hotellet, så da er moralen: ikke gå alene og i hvert fall ikke når klokken er 03-05 på natten.

Dette er en stor by, og det merker man etter å ha gått en hel dag, og stadig finner nye steder.

Dato for oppholdet: februar 2017
Takk, danielwh2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2016

Hotellet ligger ca 10 min gange fra Grand Place, Taxi fra flyplass ca 50 Euro. Godt egnet for forretningsreiser. Stile og rolig på hotellet. Meget flott interiør i gammel stil. God service og hyggelig betjening. Egentlig bare en positiv opplevelse det hele.

Romtips: Lite trafikkstøy, men hvis man vil ha det absolutt stille be om rom inn mot bakgården
Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Geir F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2016 via mobile enheter

Fint sjarmerende hotell med god beliggenhet. Rommene var koselige og romslige. Kun 1 min gange til rue Nueve. Fin utsikt over byen. Mange gode restauranter i nærområde. Eneste negative var frokosten. Den var absolutt ikke verdt pengene. Og frokostsalen trenger sårt en oppgradering.

Dato for oppholdet: april 2015
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, karibjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. desember 2015

Et eldre legendarisk hotel med en romslig suite som var klassisk. Flott og hyggelig frokost på hotellet. Et minus var at dem ikke holdt restauranten oppe i helgene og dertil ingen roomservice. Hyggelig betjening.

Romtips: Suiteen var bra
Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, olejacobt2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2014

Man kommer inn i en utrolig elegant resepsjon. Det lukter litt rått og gammelt når man kommer opp i etagene, men jeg tenker at det er vel sånn det er på slike gamle steder. Hotellrommet var stort, bestående av toalett for seg, og stort bad med badekar. Høyt under taket, og stor seng. Badekåper og tøfler hang der.Vi fikk ikke aircondition til å fungere, da den var av antikk kvalitet, men vi åpnet bare vinduet, og det fungerte fint. Hotellet ligger meget sentralt med gågata og stort shoppingsenter rett over veien.

Dato for oppholdet: april 2014
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Tuppersiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser