4 personer ser på dette hotellet
Se alle 19 tilbud
1 021
1 021
Anmeldt 28. april 2018 via mobile enheter

Ærverdig hotell med god service og sjokolade på puta hver kveld. Grei kontinental frokost med egg og bacon, flere typer pålegg og juice. Egen koselig bar i første etasje. Ikke like fornøyd med møteromsservice og priser.

Dato for oppholdet: april 2018
2  Takk, EvaMariaK6
Anmeldt 23. februar 2018

Flott hotell med en stilfull lobby med juletre og en masse julestjerner langs trappegangen. det skaper flott julestemning i lobbyen. Rommet var stort med alle slike små ekslusive ting på rommet som enkelte hotel har. hotellet har en god gammel stil i et stilfull eldre by gård. Det var ikke frokost inkludert så fikk ikke prøvd den.

Dato for oppholdet: desember 2017
1  Takk, tronde906
Anmeldt 23. mars 2017

Flott hotell! Stort fint rom, nydelige senger, ikkje lytt mellom romma, stille, kjempegod frokost og vennlige og hjelpsomme tilsatte. Vil gjerne tilbake! Gåavstand til alt i sentrum, lett å finne fram. Koselig og rolig atmosfære.

Takk, Grooren
Anmeldt 23. februar 2017 via mobile enheter

Hotellet var svært klassisk og fint, lå svært sentralt til i Brussel. Gågaten var i gaten ved siden av og dermed ikke langt å gå for å shoppe litt. Det var dog noe tynne vegger og man kunne faktisk høre hva personer som lå i naborommet snakket om. I tillegg ble en av de vi reiste sammen med ranet 50 meter utenfor hotellet, så da er moralen: ikke gå alene og i hvert fall ikke når klokken er 03-05 på natten.

Dette er en stor by, og det merker man etter å ha gått en hel dag, og stadig finner nye steder.

Dato for oppholdet: februar 2017
Takk, danielwh2019
Anmeldt 21. april 2016

Hotellet ligger ca 10 min gange fra Grand Place, Taxi fra flyplass ca 50 Euro. Godt egnet for forretningsreiser. Stile og rolig på hotellet. Meget flott interiør i gammel stil. God service og hyggelig betjening. Egentlig bare en positiv opplevelse det hele.

Romtips: Lite trafikkstøy, men hvis man vil ha det absolutt stille be om rom inn mot bakgården
Dato for oppholdet: april 2016
Takk, Geir F