Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 297
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.05.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 299
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.05.21
getaroom.com
USD 330
USD 269
Vis tilbud
SPAR USD 61
Hotels.comUSD 299
PricelineUSD 297
Lol.travelUSD 330
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 441)
Filtrer anmeldelser
2 441 resultater
Vurdering fra reisende
1 313
681
264
105
78
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 313
681
264
105
78
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 441 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde en natt på hotellet og hadde booket to rom til familien. Vi fikk connecting- rom som var store rom med god plass og flotte bad. Ble tatt godt i mot og bilen ble kjørt til parkering av betjeningen. Resepsjonisten ble med for å vise rommet ved innsjekking. Etter en lang kjøretur valgte vi å bruke kvelden på hotellet og vi spiste middag på terrassen til restauranten. Meget god mat og vin! Frokosten dagen etter manglet heller ingen ting så dette er toppscore!! Prisen var heller ikke så gal sammenlignet med dårligere hotell vi lå på i ferien i andre europeiske byer. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, kaih80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Harold L, Responsable réception på Steigenberger Wiltcher's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Dear Kai H,

It was a pleasure having you and your family with us.

We are happy to hear that you found our rooms spacious as they are one of the largest in Brussels.
Indeed, we love having families over and are fully equipped with any amenities a parent might need for their children.

We are happy that you were satisfied with the terrace and proud to hear that the Wiltcher's team were attentive and efficient in making sure you enjoyed your stay.

We look forward to welcoming you back.

Sincerely Yours,

Harold Leclercq
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2018

På grunn av svært fulle hoteller i Brussel ble det en natt på Steigenberger Wiltcher's hotell. Et hotell litt over min type (unødvendig luksuriøst ift en forretningsreisendes basisbehov). I overkant "luksuriøst", mye "gull" og myntet på et svært betalingssterkt klientell ut fra butikker i bygget osv. Veldig stort rom, behagelig seng og romslig bad. Stille og skjermet. Frokostbuffeen var selvsagt også veldig bra, men til den prisen de tar bør det også være upåklagelig.Godt fornøyd, men til nær 300 Euro er jeg sikker på at mange hoteller gir deg like mye trivsel.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Rune S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2016

Romtips: spør om rom mot bakgård
Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Wiltchers S, Directeur général på Steigenberger Wiltcher's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. mars 2015

Flott rom, utmerket service og fantastisk god mat.
Vi er et norsk ektepar som bodde på Steigenberg Grandhotel, Brussels en weekend i august 2014.
Vi gir hotellet vår beste anbefaling, og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Helga R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Grandhotel B, Guest Relations Manager på Steigenberger Wiltcher's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2015
Google-oversetting

Dear Helga R,

We would like to thank you for reviewing the Steigenberger Grandhotel Brussels regarding your stay with us last year.

We are glad to read it was a positive experience and hope to welcome you back very soon.

Kind regards,

Valérie Wieman
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 19. januar 2015

Jeg har bodd på Steigenberger to ganger mens i Brussel og begge ganger det var utmerket. Rommene er vakre med fantastiske senger (og puter) og er vakkert innredet og møblert. Vi hadde et deluxe-rom og det var fantastisk, inkludert gulvvarme på badet og turn-down-service. Personalet er vennlig og svært imøtekommende og gjør virkelig alt for å gjøre ditt opphold hyggelig. Lobbyen er vakker, og likeså baren.Det har en flott beliggenhet for shopping og er litt unna Grand Place slik at du ikke føler deg som om du er midt i en turistfelle. Det eneste er at det ikke ser ut til å være mange gode restauranter i nærheten av hotellet, men de er en kort taxitur unna. Min eneste negative bit av konstruktiv tilbakemelding er at minibaren ikke var fylt opp helt(det var bare ett glass i stedet for to) og om morgenen, banket rengjøringspersnalet kontinuerlig på døren. Men ingenting av dette svekket oppholdet. Vi kommer tilbake!

1  Takk, danale1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Grandhotel B, Responsable relations clients på Steigenberger Wiltcher's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2015
Google-oversetting

Dear danale1965,

Thank you very much for having taken the time to recommend us on Tripadvisor.

We are happy to see that the room, bar, lobby and staff has happily satisfied you during your recent stay.

We appreciate the constructive feedback regarding the minibar and the housekeeping. We have discussed your points with the concerned head of departments in order to keep this an isolated case.

We are looking forward to welcome you back in the very near future!

Kind regards,

Valerie Wieman
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser