Litt tilfeldig at vi stakk innom men det var veldig bra. Datteren min elsket historien om Europa og mor synets det var greit å ta med minstemann.
Dear Superto,
Thank you for your review, we are glad to hear that you enjoyed visiting the Parlamentarium and we appreciate you taking the time to share your experience.
We are always looking for new ways to make the visit to the European Parliament more interesting and your feedback will help us to improve.
We hope to see you soon again at the European Parliament. Keep up to date with the latest news by checking our visitors’ website and following us on social media.
Best Regards,
European Parliament visitors team
Parlamentarium er verdt et besøk. Her får man vite om opprinnelsen til EU, med vekt på fredsideen og ideen om samarbeid for et bedre Europa. Museet er innredet med ulike rom og muligheter for den besøkende, med oversikt over EP-valgte, informasjon om enkelte byer i Europa, små filmer der enkeltpersoner forteller hvordan EU påvirker deres hverdag, et sted man kan legge inn ønsker for framtida. Dette passer for barn og voksne og kan virkelig anbefales.
Vi var her for å lære mer om EU. Dette besøkssenteret er et av de beste jeg har besøkt. Veldig spennende og interessant. Mye informasjon om EU og Europa på kort tid.
Et fint senter med moderne digital autovisuelle informasjonsverktøy. Bla får man utlevert digitalt aktiviseringsutstyr ved inngangen som aktiviserer de forskjellige informasjonsplassene inne på alle språk om er representert blandet medlemslandene. Senteret inneholder mye informasjon som passer både for barn,ungdom og voksne. Anbefales for alle som er på stedet om å bruke noen timer i dette senteret. Lærerikt.
En fantastisk reise i EU's historie, fra den spede begynnelse til slik EU fungerer i dag. Den digitale presentasjonen er imponerende, og gjør det ekstra spennende og interessant. Her er man en del av den moderne verden! Vil også berømme guidene som var veldig hjelpsomme og forekommende. I koisken kunne en kjøpe fine souvenirer som ikke blir lagt i et skap.
Du kan gå gjennom museet og følge historien om EU, viktige begivenheter og utfordringer underveis, fra begynnelsen og fram til i dag. Du får et innblikk i hvordan EU fungerer administrativt og politisk i dag, informasjon om de enkelte landene og tidligere tiders konflikter mellom landene. Ved inngangen får du utlevert en personlig digital mediaguide. Den bruker du til å aktivisere video, tekst eller lyd om de tema som du vil lære mer om på de ulike standene i museet. Du kan velge mellom alle språkene til medlemslandene. Jeg valgte svensk :) Informasjonen som er på grunnleggende nivå og multimediaopplevelsen gjør at det passer godt for både unge og voksne turister. Er du også interessert i multimedia, smart og brukervennlig bruk av teknologi så er det også en god grunn til å ta turen hit - jeg ble i alle fall imponert.