Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Tell Me About Brussels! | Perfect Introduction | PayWhatYouWant with Booking Fee
134

Bestill på forhånd
fra
USD 3,18
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Delirium på
fra USD 3,18
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
Anmeldelser (8 561)
Filtrer anmeldelser
8 561 resultater
Vurdering fra reisende
5 037
2 443
717
195
169
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 037
2 443
717
195
169
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 8 561 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

En opplevelse for øl elskere. Masse ukjente, men godt øl. Mye folk på kveldstid. Har verdens største utvalg i øl fra hele verden.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Ragnar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2017 via mobile enheter

3162 ølsorter er himmel for den som elsker øl:) Røffe lokaler med herlig atmosfære. Grei og serviceminded betjening.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Garo2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2017 via mobile enheter

Enda ett must å besøke når man er i Brussel. Delirium har ett kjempe utvalg i øl. Ett paradis for ølhunder.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Hmorisse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2017 via mobile enheter

Hadde store forventninger til dette stedet, ble litt skuffet over at det var så skittent. Luktet kjeller og urin.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, AndreHope
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. februar 2017 via mobile enheter

Er du glad i øl? Da bør du ta deg en tur hit, denne plassen hadde flere hundre forskjellige øl-typer som gjorde det umulig og ikke finne en øl som smeltet i munnen.

Absolutt verdt et besøk! De har flere etasjer, omtrent som om alle etasjene representerer hvilket klientell du vil omgås. Øverst er det rolig, midten er det litt mer fest og moro og nederst er det full sprut!

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, danielwh2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser