Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke helt etter forventningene”
Anmeldelse av Restaurant Vincent

Restaurant Vincent
Vurdert som nr. 426 av 3 931 Restauranter i Brussel
Prisklasse: USD 22 - USD 45
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Ups, her skulle vi på en bedre middag i en veldig anbefalt restaurant. Vi fikk god vin, mye god vin. Og det var jo ikke så rart det ble mye av siden vi ventet over 1 time på maten. Og da den kom, jeg mener en sirloin skal da ikke være full av træler og sener. Det som var av kjøtt var heller ikke særlig mørt, det var rett og slett litt seigt - og det sa min sidemann også.

Kjempekult lokale i det bedre strøket kort fra Grand Place, men tror nok jeg velger et annet sted ved neste besøk

Dato for besøk: november 2018
Takk, HaugesundsHelge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 201)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 201 anmeldelser

Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

Valg innendørs mellom air-condition og uten kjøling - samt utendørs. Nyydelig chateaubrind med tilbehør. God og kompetent service. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, ivaranch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ATGP, Responsable commercial på Restaurant Vincent, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2018

Hallo,
Takk for din anbefaling.
Jeg er glad for å lese at du likte vår restaurant og tjenester.
Jeg gleder meg til å ønske deg velkommen neste gang.
Hilsener
Ilhame

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2016

I ett strøk med mange restauranter er Vincent verdt å besøke. Meget god mat spesielt for de som liker blåskjell og annet fra havet. Hyggelig betjening som kanskje burde oftere se til at selskapet hadde drikke.

Dato for besøk: mai 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kai C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2015

Dette er plassen for et klassisk belgisk måltid med blåskjell og frites - Moules Frites - i en restaurant med lange tradisjoner og skikkelig belgisk atmosfære. Allerede i møtet med hovmesteren og kelnerne aner du hva som skal komme. Flott opplevelse og nydelig mat.

Dato for besøk: oktober 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Fharald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2015

Dersom dere skal velge Ett måltid i Brussel, spis det her.
Restaurant Vincent har i tillegg til en unik god atmosfære, spennende lokaler og fantastisk hyggelige personell, en fantastisk mat.
Jeg kunne fint blitt stamgjest her, hadde jeg bodd i Brussel selv.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: oktober 2014
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, IngridHA2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Vincent, så også på

 

Har du vært i Restaurant Vincent? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din