Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Le bistro”
Anmeldelse av Le Bistro

Le Bistro
Bestill bord
2
man. 2.8.
20:00
Vurdert som nr. 15 av 3 934 Restauranter i Brussel
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat og hyggelig betjening
Anbefaler knoke og øl
Hipp hipp hurra hurra
Per Arne er kul og Stein

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Stmichel3160
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 859)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 2 859 anmeldelser

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Av alle restaurantene jeg spiste på i Brussel var dette den beste. Reserverte en time før via tripadvisor, og fikk bord selvom det var helt fult der. Bestilte biff som var nydelig, men det beste var venninnen min sin lasagne. Det er den beste lasagnen jeg noen sinne har spist

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, anjab622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2017 via mobile enheter

Var innom for lunch. Bestemte meg for blåskjell. Det er første gang jeg spiser blåskjell på restaurant. Men i Belgia er det visst viktig å prøve. Det var faktisk godt. Og fikk anbefalt en god øl til maten. Smilende og underholdende servitører. Anbefales.

Dato for besøk: november 2017
Takk, peroves2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2017 via mobile enheter

Gode blåskjell, koselig plass ute. Servicen her er over gjennomsnittet. Kan muligens bli litt mye for en sjenert nordmann, men det var en veldig positiv opplevelse.

Dato for besøk: april 2017
Takk, AndreHope
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2017 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord i sjarmerende, trange St. Gilles, men dette stedet ligger rett ved en større vei. Ikke virket det som et typisk familiested heller, som vi fikk inntrykk av på anmeldelsene her.

Hva så?

Vi ble hyggelig tatt i mot, maten var god (biff til kjærsten og moules frites til meg. Ikke fantastisk, men god), og yngstemann på ett år ble båret bort i baren for en runde high fives.

Etter å ha bodd her en stund, har vi funnet ut at Brussel ikke er en by med alt for mye varme. Men noen ganger er menneskene mer enn varme nok.

Vi kommer til å dra hit bare oss voksne en gang også, og bare drikke god øl, spise mat i fred og ro, og fortsatt nyte av et langt over snittet hyggelig spisested.

(Vi ble bedt om å skrive anmeldelse på norsk, siden de gjerne ville ha folk fra hele verden på besøk.)

Dato for besøk: februar 2017
1  Takk, Thomas N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Le Bistro, så også på

 

Har du vært i Le Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din