“Le bistro”

tor. 12.9.
20:00
Vurdert som nr. 30 av 5 300 Restauranter i Brussel
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat og hyggelig betjening
Anbefaler knoke og øl
Hipp hipp hurra hurra
Per Arne er kul og Stein

1  Takk, Stmichel3160

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Av alle restaurantene jeg spiste på i Brussel var dette den beste. Reserverte en time før via tripadvisor, og fikk bord selvom det var helt fult der. Bestilte biff som var nydelig, men det beste var venninnen min sin lasagne. Det er den beste lasagnen jeg noen sinne har spist

Takk, anjab622
Anmeldt 9. november 2017 via mobile enheter

Var innom for lunch. Bestemte meg for blåskjell. Det er første gang jeg spiser blåskjell på restaurant. Men i Belgia er det visst viktig å prøve. Det var faktisk godt. Og fikk anbefalt en god øl til maten. Smilende og underholdende servitører. Anbefales.

Dato for besøk: november 2017
Takk, peroves2016
Anmeldt 14. juni 2017 via mobile enheter

Gode blåskjell, koselig plass ute. Servicen her er over gjennomsnittet. Kan muligens bli litt mye for en sjenert nordmann, men det var en veldig positiv opplevelse.

Dato for besøk: april 2017
Takk, AndreHope
Anmeldt 1. mars 2017 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord i sjarmerende, trange St. Gilles, men dette stedet ligger rett ved en større vei. Ikke virket det som et typisk familiested heller, som vi fikk inntrykk av på anmeldelsene her.

Hva så?

Vi ble hyggelig tatt i mot, maten var god (biff til kjærsten og moules frites til meg. Ikke fantastisk, men god), og yngstemann på ett år ble båret bort i baren for en runde high fives.

Etter å ha bodd her en stund, har vi funnet ut at Brussel ikke er en by med alt for mye varme. Men noen ganger er menneskene mer enn varme nok.

Vi kommer til å dra hit bare oss voksne en gang også, og bare drikke god øl, spise mat i fred og ro, og fortsatt nyte av et langt over snittet hyggelig spisested.

(Vi ble bedt om å skrive anmeldelse på norsk, siden de gjerne ville ha folk fra hele verden på besøk.)

Dato for besøk: februar 2017
1  Takk, Thomas N

Reisende som så på Le Bistro - Porte de Hal, så også på

Har du vært i Le Bistro - Porte de Hal? Del dine erfaringer!