Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempested”
Anmeldelse av Le Bistro

Le Bistro
Bestill bord
2
man. 6.2.
20:00
Vurdert som nr. 13 av 4 152 Restauranter i Brussel
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Første kveld i Brussels havnet vi her på middag. Hva spiser man da? Blåskjell, pomesfrites og øl selvsagt. Flott sted med knall atmosfære, god service og vel blåskjell, pomes frites og øl var uvant men bevares du må bare prøve

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Sondre72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (3 057)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 3 057 anmeldelser

Anmeldt 26. desember 2018

ikke en gourmet restaurant men en plass med god atmosfære hyggelig betjening og god mat, så ble en koselig og avslappende aften, men husk å bestille bord

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Erikdansken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat og hyggelig betjening
Anbefaler knoke og øl
Hipp hipp hurra hurra
Per Arne er kul og Stein

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Stmichel3160
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Av alle restaurantene jeg spiste på i Brussel var dette den beste. Reserverte en time før via tripadvisor, og fikk bord selvom det var helt fult der. Bestilte biff som var nydelig, men det beste var venninnen min sin lasagne. Det er den beste lasagnen jeg noen sinne har spist

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, anjab622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2017 via mobile enheter

Var innom for lunch. Bestemte meg for blåskjell. Det er første gang jeg spiser blåskjell på restaurant. Men i Belgia er det visst viktig å prøve. Det var faktisk godt. Og fikk anbefalt en god øl til maten. Smilende og underholdende servitører. Anbefales.

Dato for besøk: november 2017
Takk, peroves2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Le Bistro, så også på

 

Har du vært i Le Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.