Veldig morsom og flink guide/båtfører. Vi fikk se masse delfiner som svømte helt opp til båten. Vi... les mer
Denne turen er verdt pengene sine. Det er et veldig godt organisert, de tar hensyn til om man reiser med barn, er gravid eller har nakke problemer når de plasserer folk ombord i båten sin. Barna får utlevert redningsvester. Personalet er flinke til å fortelle og vise både når vi så delfinene og når vi kjørte i grottene. Det er toalett ombord i båten.
Allereerst willen we u bedanken voor het feit dat u voor ons heeft gekozen! We stellen uw beoordeling en vriendelijke woorden zeer op prijs.
Uw tevredenheid is inderdaad de beste erkenning die we kunnen hebben over ons dagelijks werk en onze inspanningen.
Hoewel we in een toeristische regio zijn waar de zoektocht naar de Dolphin & Caves Tour enorm is, proberen we onze klanten altijd een gedenkwaardige ervaring en inhoud te bieden, zo aangenaam mogelijk.
We zijn blij te horen dat je van alles hebt genoten tijdens onze tour en we hopen je snel weer te zien!
En veldig fin tur å det er virkelig vert turen. Utrolig fint å se alle grottene å kyst linjen rundt Algarve. Den eneste var at vi fikk ikke sett delfiner på vår tur i dag. Så det er litt feil markeds føring når de lover at vi får se de. Men uansett så var det vert turen det var en fin tur å en flink guide å kaptein.
Takk for din vurdering og for å velge oss.
Vi benytter anledningen til å klargjøre at på våre huler og delfiner kan du ikke garantere observasjon av delfiner, siden de er villdyr som ikke bor på kysten. De bruker kysten vår til å lete etter mat og beskytte sine avkom, og vi kan bare håpe at det er heldig at vi om 2h30m krysser våre ruter. Vi hadde muligheten til å se delfiner hver dag til nå, men ikke i alle turene. Dessverre var turen en av dem som ikke hadde mye lykke, og vi beklager det. Kanskje i en annen mulighet.
Jeg håper å se deg igjen og med all hell til å se delfinene
Vi besøkte alle grottene og fikk tatt masse bilder!
Anbefales om man ønsker å få med seg mest mulig!
Takk for ditt valg.
se deg snart!