Vi har besøkt denne resorten ved flere anledninger og dette valget er gjort ut i fra bra pris i forhold til solid størrelse på leilighet/hus. Vi liker også beliggenheten med kort avstand til Praia do Carvoeiro. Sist gang klaget vi på meget harde senger og at vi slet med ryggproblemer under oppholdet. Vi fikk samme harde senger i leilighet nummer 42 og ba da om overmadrass som ble levert samme dag. Dette må sies at hjalp noe men ikke nok for vår del. Vi ser nok for oss at vi nå ikke gir denne resorten flere besøk, da kvaliteten på seng/madrass er av ganske stor betydning for oss. Det er mange OK alternativer i umiddelbar nærhet så vi nok gjøre annet valg ved neste tur. Vi vil sterkt anbefale å gjøre noe med kvaliteten på madrassene. Vi har flere venner og familie som har klaget på det samme. Min samboer prøvde Spa og tok 2 behandlinger. Hun var bare middels fornøyd. Hun nevnte at hun følte det så litt slitt ut og fikk generelt et litt dårlig inntrykk. Resorten annonserer med Gym som en av attraksjonene.....dette rommet kan man nesten ikke kalle et Gym. Minimalt med utstyr og lite oppdatert. I gåavstand kan dere heller besøke Tennis Carvoeiro Club som i tillegg til bra tennisbaner også har et OK Gym med mer.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering